Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με …. ή χωρίς … αυτούς… μπορούμε.

Χθές η ομάδα μας κέρδισε ένα πολύ δύσκολο αγώνα στο Γ.Σ.Π. με 4 – 0 τις κοτούλες την Αμμοχώστου με πάρα πολλές απουσίες. Δηλαδή, στα προηγούμενα χρονιά η ομάδα μας αποτελείτο από μια ραχοκοκαλιά των καλών μας ποδοσφαιριστών μας (ονόματα) και οι υπόλοιπες θέσεις πλαισιώνονταν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Με την έλευση του κ. Τραμεζανι, βλέπουμε κάτι το διαφορετικό. Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν είναι δεδομένος ότι είναι 11αδατος. Όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι, γιατί όλοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι 11αδατοι.

Δηλαδή, χθες είχαμε εκτός 11αδας, τον Εφραιμ, τον Καρλαο, τον Ντε Βινσεντι, τον Ρεζα, τον Αλ Ταμαρι (λόγο υποχρεώσεων με την εθνική), τον Ρουεδα (που όταν είναι καλα είναι 11αδατος) και Αλωνευτη και πήγαμε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αυτούς να είναι εκτός!!!

Δεν νομίζω κανένας άλλος, προηγούμενος μας προπονητής μας, να είχε ετοιμοπόλεμους αυτούς τους ποδοσφαιριστές και να μην τους ξεκινούσε. Αυτή η κίνηση λέει πάρα πολλά για τους ποδοσφαιριστές που είναι μέσα στον Αρχάγγελο. Τους στέλνει όλους το μήνυμά, ότι το όνομα δεν αρκεί να είσαι στην 11αδα του ΑΠΟΕΛ. Εάν δεν ιδρώσουν στην προπόνηση, εάν δεν συμμορφώνονται στους κανόνες που έχει θέσει ο προπονητής μας, θα τους ‘φάει‘ ο πάγκος!!!

Αυτά που ήξεραν και έκαναν να τα ξεχάσουν. Η κατάσταση στον Αρχάγγελο είναι πλέων διαφορετική και τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο. Θέλετε να είστε μέρος αυτής της ομάδας … να το αποδείξετε. Τα μουσκουρούδκια έχουν τελειώσει.

Με λίγα λόγια, με αυτούς που πίστευαν ότι είναι 11αδατοι  ή με χωρίς αυτούς, η ομάδα μας μπορεί να πάρει το ζητούμενο. Στο ΑΠΟΕΛ πλέων υπάρχει το σλόγκαν

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ

Hitman

Like
Share
Tweet