Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με εμάς ομίλους, ελπίζουν

jeleusΆρχισαν τα παρατράγουδα πάλι οι απανταχού αντίΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, γιατί δεν μπορούν να κρύψουν τον θυμό τους και την ζήλεια τους ότι το ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά είναι σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι αυτοί σκίζονται να πουν σε κάποιο από τους ομίλους του, είτε Champions League ή Europa League και εμείς μπαίνουμε σχεδόν δια περιπάτου. Δεν μπορούν να το αντέξουν, ότι εμείς παίρνουμε εκατομμύρια και αυτοί κάποιες χιλιάδες. Με όλα αυτά να βασανίζουν το αρρωστημένο μυαλουδάκι τους, σκαρφίζονται και λένε, ‘Μα θέλουμε να πείτε ομίλους για να μην έχετε πολλές πιθανότητες να πάρετε το πρωτάθλημα’. Πιστεύετε εσείς, οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ότι παρακαλάνε να μπούμε εμείς ομίλους. Όχι φυσικά. Η ζήλεια τους όμως …

Δεν τους αφήνει να πουν ξεκάθαρα, σε μας τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ‘ναι ρε, είσαστε η καλύτερη ομάδα και συγχαρητήρια. Μακάρι και η ομάδα μου να ήταν σαν το ΑΠΟΕΛ’.  Το μονό που παραδέχονται, εν μέσος, είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα στο νησί και εάν μπούμε ομίλους θα κουραστούμε περισσότερο και θα έχουν αυτοί περισσότερες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου.

Αυτός ο μύθος έχει εξαλειφτεί, γιατί όχι μονό παίζαμε σε ομίλους την περσινή χρονιά, αλλά κάναμε και το TRΕBLE. Αυτό αποδεικνύει ότι μετά από δυο συμμέτοχες μας στους ομίλους του Champions League, 2009-10 και 2011-12, και που χάσαμε στο παρακάτι τα πρωταθλήματα, για δικούς μας λόγους, αυτό μας έχει γίνει μάθημα και από ότι φαίνεται δεν θα ξανασυμβεί αυτό. Έχουμε τις γνώσεις, και την εμπειρία στο τι πρέπει να κάνουμε για να μην χάνουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικούμε κάθε χρόνο την είσοδο μας στους ομίλους.

Γι ‘αυτό, το ανόητο συμπέρασμα τους δεν περιπατάει πιο, και καλά κάνουν να το χωνέψουν. Εμείς είμαστε γεννημένοι νικητές και πρωταθλητές, οι άλλοι απλώς να μας παρακολουθούν.

Τα όνειρα τους, η ΙΣΤΟΡΙΑ μας.

Hitman

Like
Share
Tweet