Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με αυτά τα δεδομένα….ΤΕΛΟΣ!!!

Από τον καιρό του Lockdown, λόγο της πανδημίας, ακούμε, εισηγήσεις, δεξιά, αριστερά, ουδέτερα και εμείς απλώς περιμένουμε την τελική απόφαση εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κάτω από ποιους όρους.

Σίγουρα, η υγεία όλων μας, είναι πάνω από όλα και κανείς δεν μπορει να το παραβλέψει, αλλά ούτε η κάθε ομαδα όπως δεν μπορει να παραβλέψει τι είναι το συμφέρον της.

Με αυτά που ακούσαμε ψες, ότι οι εισηγήσεις που είναι στο τραπέζι, είναι να παιχτούν μόνο τα παιχνίδια της πρώτης εξάδας, κεκλισμένων των θυρών και να όπως γνωρίζουμε τα ποδοσφαιρικά στέκια να μείνουν κλειστά και να βλέπει ο καθένας τα παιχνίδια μόνος του στο σπίτι, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο, είναι η χαρά του κάθε φίλαθλου / οπαδού, να είναι στο γήπεδο ή κάπου να το βλέπει με την παρέα του, να συζητάνε και να λένε τα δικά τους σε κόσμια πλαίσια. Αυτό που μας προτείνουν δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά ένα έκτρωμα.

Καλύτερα, να το τερματίσουν, τώρα όπως είναι και ΤΕΛΟΣ.

Τα παιχνίδια δεν πρέπει να κρίνονται μόνο οικονομικά, αλλά και σαν κοινωνική ψυχαγωγία, γιατί αλλιώς χάσαμε την έννοια του αθλητισμού και του πολιτισμού, που μας έχουν διδάξει οι αρχαίοι υμών πρόγονοι μας.

Βάλτε ένα ΤΕΛΟΣ στο φετινό πρωτάθλημα και σκεφτείτε, πως θα ξεκινήσουμε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, κάτω από σωστές βάσεις και προϋποθέσει, που θα περιλαμβάνει και το φίλαθλο κόσμος στα γήπεδα.

Να βλέπουμε ποδόσφαιρο, μόνοι μας, από τον καναπέ του σπιτιού μας, εμείς ΔΕΝ θέλουμε.

ΤΕΛΟΣ

Hitman

Like
Share
Tweet