Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με ψυχή και δύναμη ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ

ApoelShowΜε 11αδα ανάγκης θα πάμε στο Τσιρειο, για τελευταία φορά φέτος να αντιμετωπίσουμε την Αελ, σε ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. Η άμυνα μας είναι αποδεκατισμένη με Ιωάννου, Μερκη, Λαγο και Μιλανοφ να είναι εκτός, οι τρεις πρώτοι είναι τραυματίες και άλλος είναι τιμωρημένος. Τα πράγματα για την ομάδα μας είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει να το παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τον καιρό που είχαμε επιλογή και δεν είναι ήταν μια και δυο, τις πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Η αντίπαλος μας θέλει να κατάκτησει την 4η θέση για να μπορεί να παίξει στην Ευρώπη και γι’ αυτήν το παιχνίδι μεταξύ μας δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Να μην ξεχνάμε ότι, η ομάδα μας, ήταν αυτή που την έβγαλε εκτός των ημιτελικών κυπέλου και γι’ αυτό έχουν ένα ακόμη εξτρά κίνητρο.

Οι μόνοι που μπορούν να δώσουν κάποιες βοήθειες στην ομάδα μας είμαστε εμείς οι οπαδοί της. Κανένας άλλος σ ‘αυτή την φάση του πρωταθλήματος με τόση κούραση και τραυματισμούς που κουβαλά η ομάδα μας δεν μπορεί να τις δώσει αυτή την εξτρά δύναμη, για να υπερπηδήσει αυτά τα εμπόδια.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, που κράτησαν την ομάδα μας μέχρι αυτή την στιγμή είναι τόσο καταπονημένοι, και δείχνουν ότι έχουν φτάσει τα όρια τους Έιναι ένα βήμα πριν την καρτερεύση τους και δυστυχώς δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για να τους αντικαταστήσουν.

Πρέπει όσοι θα αγωνιστούν στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια, να βρουν την δύναμη, το κουράγιο και το σθένος για να πάρουμε τους βαθμούς, που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. Το μόνο που τους υποσχόμαστε, είναι ότι θα είμαστε στο πλευρό τους για να δώσουμε μαζί την μάχη,  σ ‘αυτούς τους αγώνες και να είναι σίγουροι, ότι όλοι μαζί ενωμένοι, στο τέλος θα βγούμε νικητές και πρωταθλητές.

Παρακαλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, να αφήσουν ότι έχουν στην άκρη και όλοι μας, να παραβρεθούμε στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας, για βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε, σ ‘αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο η ομάδα μας, εμείς πρέπει να δείξουμε την ψυχή και την δύναμη που έχει μέσα του ο κάθε ένας απο εμάς. Μην μας αφήσετε να παλεύουμε μόνοι μας, από την στιγμή που μπορούμε όλοι μας, να δώσουμε αυτή την μεγάλη μάχη μαζί και να βγούμε νικητές.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet