Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με το μυαλό στον Αίαντα…

mialo ajaxΤο 5Χ5 δεν ήρθε ποτέ αφού το νικηφόρο μας σερί που κρατούσαμε από την πρώτη αγωνιστική, σταμάτησε χθες στην ομαδούλα της Λεμεσού. Πάντως θα έχω να λέω ότι η αελ μας αντιμετώπισε όπως μας αντιμετωπίζουν όλες οι ομαδούλες στην Cyprus banana league. Με καθυστερήσεις, υποτιθέμενους τραυματισμούς και τέτοιοι. Αν είναι έτσι το κυπριακό ποδόσφαιρο, να τα κλείσουμε και να μας παραιτήσουν ήσυχους.

Από ότι φάνηκε και από την αντίδραση των παικτών και ειδικά του προπονητή μας, το μυαλό τους ήταν αλλού και συγκεκριμένα στο πρώτο μας εντός αγώνα με τον Άγιαξ. Κύριοι, για να μπορούμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον Άγιαξ και στον όποιο Άγιαξ, θα πρέπει πρώτα να παίρνουμε το πρωτάθλημα εγχώρια. Είναι δευτερεύον το παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν είναι λογικό ομάδα που αγωνίστηκε τρείς φορές στους ομίλους του Champions League και μία σε αυτούς του Europa League, να έχει το άγχος του πρωτάρη και να αγωνίζεται ενάντια στην αελούλα με το μυαλό τους να βρίσκεται στο ματς της Τρίτης.

Δεν λέω πολλά τα κίνητρα της πιθανής βαθμολογικής συγκομιδής. Σε περίπτωση νίκης μας εκτός από το 1.000.000€ θα πάρουμε και 3 βαθμούς ενώ στην ισοπαλία 500.000€ και 1 βαθμό. Όπως βλέπουμε είναι πολλά τα κίνητρα για την Τρίτη.

Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την αελ και βλέπουμε μπροστά για την Τρίτη και παραβρισκόμαστε όλοι στο γήπεδο για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην νίκη για να έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο με το πέρας της φάσης των ομίλων.

ΘΡΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet