Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη μας τιμή, Φερνάντο Καβενάκι.(Βίντεο)

cavenakiΉταν μεγάλη μας τιμή που τον είχαμε και χαρήκαμε από κοντά, αυτόν τον σπουδαίο γκολτζή στην ομάδα μας. Μια παγκόσμια, κλάσης μηχανή γκολ, κοσμούσε τα γήπεδα μας και την ομάδα μας. Τα γκολ γι’ αυτόν, ήταν μια καθημερινή ρουτίνα. Ένας θρύλος στην χώρα του Ταγκό, ο Φερνάντο Καβεναγκι, είχε χθες την τιμητική του. Έπαιξε το τελευταίο του ποδοσφαιρικό παιχνίδι και αποθεώθηκε όπως του αξίζει.

Μπορεί εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να μην τον χαρήκαμε για πολύ καιρό αλλά τους λίγους μήνες που ήταν στην ομάδα μας, μας έδωσε πολλές χάρες και έκανε τα γκολ να φαίνονται τόσο πολύ εύκολα. Ήξερε που είναι τα δοκάρια με κλειστά τα μάτια και δεν χρειαζόταν να τα δει. Δεν ‘έχουν τροχούς τα δοκάρια’, μας είπε γελώντας μία φορά και εάν το σκεφτούμε καλά, έχει δίκαιο. Ένα γκολτζής, ξέρει που είναι τα όρια των δοκαριών και το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει την μπάλα μέσα στο πλεκτό.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Φερνάντο Καβεναγκι. Νιώθουμε περήφανοι που σε είχαμε ποδοσφαιριστή μας και τίμησες την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος, στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ!

Στιγμιότυπα από την τιμητική του.

Τα γκολ που πέτυχε με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Like
Share
Tweet