Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγαλόψυχος ο ΘΡΥΛΟΣ (Στιγμιότυπα και αποδείξεις)

dimitiriou-malakasΓια ακόμη μια φορά ο ΘΡΥΛΟΣ ο Θεός, έδειξε την μεγαλοψυχία του και σεβάστηκε την ιστορία της ‘αγαπούλας’ και δεν την διεσυρε μπροστά στο φανατικό κοινό της. Για ακόμα μια φορά, δείξαμε την συμπόνια μας και την κατανόηση μας σε όλα αυτα που περνάει τα τελευταία χρόνια το σωματείο της ‘αγάπης’. Ο δείκτης του σκορ σταματήστε στο 1-4 γιατί είμαστε ομάδα που ξέρει να εκτίμα και να βοηθά αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.

Οι λογικά σκεπτόμενοι φίλαθλοι αυτού του πονεμένου σωματείου, που πιστεύουμε ότι είναι αρκετοί, ξέρουν και γνωρίζουν ότι αυτά που είπε ο εκπρόσωπος τύπου τους είναι μ@λ@κιες, γιατί από ένα μ@λ@κ@ που όλοι την εβδομάδα έκανε προκλητικές δηλώσεις για δύο κατηγορίες κόσμου, μόνο μ@λ@κιες μπορείς να ακούσεις. Το μόνο τεράστιο λάθος που έχει κάνει η διαιτησία στο παιχνίδι ήταν στο 0-3 όταν το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει, ηταν στο πέναλτι υπερ της αγαπούλας που έπρεπε να δοθεί, γιατί ήταν εντός της μεγάλης περιοχής. Ευτυχώς που έβαλαν γκολ στο φάουλ που τους δόθηκε γιατί αλλιώς ο Δημητρίου, θα μας έλεγε και για αλλοίωση αποτελέσματος!!!

Δυστυχώς το απρόσεκτο λάθος του ποδοσφαιριστής σας στο πέναλτι, ήταν η μεγάλη αιτία για να αποδυναμωθεί και άλλο η ομάδα σας, που είναι ήδη πιο αδύνατη απο την εμας και από ντέρμπι, να γίνει προπόνηση, αφου η δυναμική μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια. Γι’ αυτό έλεγε όλη την εβδομάδα ο μ@λ@κ@ς, για δυο διαφορετικούς κόσμους. Αυτό ήθελε να πει! Οτι η μία ομάδα είναι ζωντανή και η άλλη είναι νεκρή. Αυτές τις μ@λ@κιες να τις λες αλλού, εκεί που σου περνά. Κάνεις δεν παίζει ή κατηγορεί τον ΘΡΥΛΟ, γιατί στο τέλος τιμωρείται και εκτίθεται. Τώρα είναι πολύ αργά για να κάνεις οτιδήποτε γιατί, είσαι ήδη βαθιά χωσμένος μέσα στα σκ@τά.

Εμείς σας υποσχόμαστε ότι εάν είστε καλοι και καταλάβατε το λάθος σας θα σας βοηθήσουμε να πάτε, για ακόμη μια χρονιά, να παίξετε στην Ευρώπη, αλλά μέχρι εκεί!!!

Δείτε αυτά που ισχυρίζεται ο μ@λ@κ@ς και πειτε μας αν τα υιοθετείτε. Εάν ναι, τότε δεν είναι μόνο αυτός μ@λ@κ@ς και καλά να σας κάνουν!!!

pieros-offsite

xoxo-apoel-goals

Hitman

Like
Share
Tweet