Μεγαλώσαμε, εδώ και κάποια χρόνια

mourses_choreoΟ ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετά χρόνια, παίζει στο ψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η εμπειρία που κουβαλά η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας, είναι τεράστια. Για παράδειγμα, Νουνο Μοραις έχει 100 ευρωπαϊκές συμμέτοχες. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Η ομάδα μας πλέον, βλέπει τον κάθε Ευρωπαϊκό μας αντίπαλο στα μάτια και δεν παίζει κλεφτοπόλεμο. Δεν κλείνετε πίσω για να κράτηση το μηδέν παθητικό, αλλά αντιθέτως, παίζει πολύ ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε, ειδικά στις διοργανώνεις του Champions League είναι μεγαθήρια. Το ότι η ομάδα μας, κάνει ευκαιρίες, και κάποιες φορές στριμώχνει τους αντίπαλους, αυτό δείχνει ότι έχουμε γίνει ομάδα υψηλού επιπέδου.

Δεν κλεινόμαστε πίσω και να παίζουμε, ‘ματσουτζιές’, ουτε ΄τζιλιούμαστε’ πάνω στο γρασίδι. Αντιμετωπίζουμε τους Ευρωπαϊκούς μας αντιπάλους στα ίσα, χωρίς ίχνος φοβίας και ηττοπάθειας. Αυτά τα κάνουν οι ομαδούλες, που θέλουν να πάρουν το άγονο Χ για να νιώσουν χαρά και ικανοποίηση. Το ότι, με το τέλος του παιχνιδιού μας  παίρνουμε τον έπαινό από κάθε αντίπαλο μας, αυτό για εμάς, είναι η επιβραβεύσει των κόπων μας.

Τώρα, προσηλωνόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου ο κάθε αντίπαλος μας παρατάσσετε με 11 αμυντικούς και ροκανίζουν τον χρόνο τζιλιώντας πάνω στο γρασίδι. Μέτα διερωτώνται όλοι, γιατί δεν υπάρχει θέαμα στο πρωτάθλημα. Για να δει ο φίλαθλος θέαμα, πρέπει και οι δυο ομάδες που αγωνίζονται να θέλουν να παίξουν ορθόδοξα. Στα παιχνίδια τα δικά μας, ο αντίπαλος παίζει σαν ομαδούλα.

Αυτή είναι η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από τις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά και οι υπόλοιποι παίζουν αντιποδόσφαιρο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet