Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέρκατσε, Σε Ευχαριστούμε

Ακόμη ένας παιχταράς μας, ο Γιώργος Μερκής, θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του με το τέλος της σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής, Ελληναράς, γεμάτος πάθος, δύναμη και νικητής μέσα στο γήπεδο.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό λάθος του Μέρκατσου, ήταν που άργησε πολύ να έρθει στον πραγματικό ΘΡΥΛΟ και ζούσε μέσα στην ποδοσφαιρική μιζέρια, των αιώνιων κλαμένων της Λεμεσού.

Από την ημέρα όμως που έβαλε τα γαλαζοκίτρινα, η ζωή του άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο. Έδινε τα πάντα για την ΑΠΟΕΛαρα με στο γήπεδο και παρέσυρε όλους του ποδοσφαιριστές μας, μαζί του για να παίρνουμε τις νίκες και τις επιτυχίες της Ευρώπης.

Το πάθος του, ήταν μοναδικό και θα μας λείψει πάρα πολύ από την ομάδα μας. Σε κάθε τέρμα της ομάδας μας, τρελαινόταν και σε κάθε αποτυχία της ομάδας μας, έσκυβε το κεφάλι του, για να μας δείξει ότι και αυτός λυπάτουν μαζί μας.

Εκτός από κάλος αμυντικός, ήταν και ένας από τους καλυτέρους μας επιθετικούς μας!!!.

Όλα τα τέρματα που έχει επιτύχει, ήταν καθοριστικά για το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο στον εξώστη, γινότανε το σώσε όταν ήταν η σειρά του να βγει και αποθεώνονταν από όλους του ΑΠΟΕΛιστες.

Μπορεί με τον ερχομό του από τους gay της Λεμεσού, να είχαν κάποιοι τις αμφιβολίες τους, αλλά σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, τους κέρδισε όλους, με το απέραντο πάθος του.

Εμείς θέλουμε από τα βάθη της ψυχής μας, να ευχηθούμε στον Γιώργο Μερική κάθε ευημερία και οικογενειακή ευτυχία. Τώρα ο Μέρκατσος θα είναι ένας ΑΠΟΕΛιστας πορτοκαλί που θα είναι στο γήπεδο κάθε εβδομάδα να τραγουδάει για την ομάδα μας.

ΜΕΡΚΑΤΣΕ

Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΟΛΑ

Like
Share
Tweet