Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μερκή, πες τους …

merkis_apoelΤη Τετάρτη, 02/03/2016 και ώρα 16:00, αντιμετωπίζουμε στο Τσίρειο στάδιο, για το τελευταίο παιχνίδι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος την ομάδα απομίμηση. Παίζουμε με την παλιά ομάδα του, ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Μερκή, την ομάδα, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και υπηρέτησε για αρκετά χρόνια σας αρχηγός. Παίζουμε με τον Απόλλωνα, και ο Μερκής ‘τους’ έχει πολλά να τους πει. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο γι’αυτό, και οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή, να παίζει ενάντια στην παλιά τους ομάδα, που κακά τα ψέματα, ήταν συνδεδεμένος μαζί της. Όσο επαγγελματίας και εάν είσαι, δεν μπορείς να ξεγράψεις το παρελθόν σου. Χρειάζεται δύναμη και αρκετό χρόνο. Ήδη ο Μερκής τους είπε …

Με τρόπο, ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά δεν τους έχει πει ακόμη, ότι έχει έρθει στον πραγματικό ΘΡΥΛΟ και τώρα κατάλαβε γιατί τόσο καιρό τους φωνάζουμε ότι είναι απομίμηση. Αυτά θα τους στα πει μέσα στο γήπεδο, και θα το καταλάβουν και από μόνοι τους, όταν τελειώσει ο αγώνας. Ο Μερκής, είμαστε σίγουροι, ότι έχει να αποδείξει, πολλά στην παλιά του ομάδα, και τον πως τον χειρίστηκαν μετά τον τραυματισμό του, και το πόσο πολύ θέλει ο ίδιος να κατακτήσει τίτλους στην καριέρα του. Έχει ήδη καταλάβει, σε πια ομάδα ήρθε, και ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι αδιαπραγμάτευτος όρος. Δεν είναι πλέων σε ομάδα πυροτέχνημα, που εάν όλα πάνε βολικά, θα παλέψουν για τον τίτλο, άλλα είναι σε μια ομάδα που εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, η χρονιά είναι αποτυχημένη.

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Αρχάγγελο, κατάλαβε και ο ίδιος την μεγάλη απόσταση που έχει ο ΑΠΟΕΛ με τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού, και ότι όλα γύρω του, είναι πλέων επαγγελματικά. Από τον καιρό που ήρθε, είναι βασικός και αντικατάστατος, στην 11αδα μας, και τον βλέπουμε να βελτιώνετε, παιχνίδι με παιχνίδι.  Επίσης βλέπουμε αυτό το πάθος του, να βγαίνει έχει σε κάθε αγωνιστική. Είναι ποδοσφαιριστής, που έχει το στίγμα του νικητή, και δεν συμβιβάζετε με τίποτα λιγότερο, και αυτό αρμόζει, τέλεια στην φιλοσοφία της ομάδας μας.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο Μερκής, θα μετρήσει ψυχικές δυνάμεις, και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει νικητής. Η πρώτη φορά, θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει, πρώτα ή ύστερα να γίνει. Είναι σε καλή φόρμα, και μπορεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Μπορεί και να τύχει της, ίδιας ατμόσφαιρας, που έτυχε και ο Τιμούρ στο ‘γούμα’, αλλά πρέπει να είναι για όλα προετοιμασμένος. Μπορεί όμως, να τύχει καλύτερης συμπεριφοράς, εάν πράγματι οι ‘φυγάδες’ έμαθαν να εκτιμούν, αυτούς που τους πρόσφεραν.

Εμείς όμως, θα κάνουμε το καθήκον μας, και θα στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας, όπως ξέρουμε εμείς καλύτερα, για να πάρει την δύναμη και να νικήσει το συναίσθημα. Εμείς πάμε για την νίκη και τους τρεις βαθμού, και ας τους ‘φυγάδες’ και την ομάδα απομίμηση να λένε ότι θέλουν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet