Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεταγραφές, αλλά …

guesswhoΕίμαστε σε μεταγραφική περίοδο και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών πάνε και έρχονται γύρο από την ομάδα μας, για τους οποίους οι manager τους μας προτάσσουν. Σίγουρα η ομάδα μας είναι ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες και στόχους για διάκριση, έτσι τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι των διοικούντων μας είναι πάρα πολλά. Πρέπει όμως να γίνεις μια καλή έρευνα γύρο από το όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή, πριν προχωρήσουν στις τελικές τους αποφάσεις. Δεν είναι μόνο να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να έχει και καλό χαρακτήρα και να είναι και σωστός επαγγελματίας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την φορά θα γίνει σωστή επιλογή για να μην έχουμε τα παρατράγουδα του καλοκαιριού. Τα χρονικά περιθώρια της μεταγραφικής περιόδου είναι πολύ στενά και εμείς θέλουμε τους ποδοσφαιριστές αυτούς χθες. Η ομάδα μας …

Υποφέρει σε κάποιες συγκεκριμένες θέσης και είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Πρέπει να καλυφτούν άμεσα αυτές οι θέσεις, γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να στενεύουν. Τα όσα βλέπουμε στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχουν αρχίσει να μας ανησυχούν ιδιαίτερος.

Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, που δεν είναι άλλο που να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας, και να μην αφήνουμε κανένα να κάνει ζημία στην ομάδα μας. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη, αλλά πρέπει να έχουν γνώσει οι φύλακες, προτού είναι πολύ αργά.

Μας αρέσει να ασχολούμαστε με μεταγραφές, αλλά αύριο Δευτέρα 14/12/2015 και ώρα 19:00 έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή στο Γ.Σ.Π. και όλοι μας πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Για ακόμη μια φορά το ρόστερ με τους τραυματισμού, είναι γεμάτο, κάτι που κάνει την ζωή πιο δύσκολη για τον προπονητή μας. Για ακόμη μια φορά καλείτε να δώσει λύσεις στα κενά που δημιουργούν οι απουσίες, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς. Όλοι κοντά στην ομάδα μας για να πάρουμε το 4ο συνεχόμενο, και να τσακρίσουν οι υπόλοιποι, που δεν καταφέρουν για ακόμη μια χρονιά να σταματήσουν το ΑΠΟΕΛ που να είναι ο πρωταθλητής.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet