Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεταγραφές: Για να έρθουν πρέπει να φύγουν!!!

Από την ημέρα που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, άρχισε και επίσημα η ψιθυρολογία για την μεταγραφολογία της ομάδας μας. Σίγουρα η ομάδα μας, θα κάνει μεταγραφές αλλά για να γίνουν μεταγραφές πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, από υφιστάμενο ρόστερ να αποχωρίσουν.

Εδώ η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη, γιατί τον περασμένο Γεννάρη, όπως όλοι ξέρουμε, δεν έγιναν μεταγραφές αλλά αντικατάστασεις, βλέπε Βινισιους, Μιλάνοφ, Ρουέδα. Να μην ξεχνούμε επίσης ότι στην ομάδα μας είχαμε και δανικούς, βλέπε Καρλάο. Επίσης να μην ξεχνούμε ότι έχουμε δανείσει και κάποιους ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες, βλέπε Αρτύματα, Παπαφώτη, Ρομο, Νεοφύτου κ.α.

Όπως όλοι βλέπουμε, δεν είναι καθόλου εύκολο το θέμα προγραμματισμού στην ομάδα μας, για το προπονητή και για την διοίκηση μας. Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, Λάγο, Φαρίας, Ντε Καμάργκο και Γουδίνιο, έχουν φύγει από την ομάδα μας.

Του τερματοφύλακα μας Πέρεθ, έληξε το συμβόλαιο του και δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα τον κρατήσουμε. Ο Ποτέ σκέφτεται να φύγει, παρόλο που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Στα υπόψιν για αποδέσμευση είναι οι: Μιλάνοφ και Οαρ, που και αυτοί έχουν συμβόλαιο. Επίσης στα υπόψην για αποχώριση είναι ο Ρουέδα, που δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τον Σεπτέμβρη και ο Πολιάκοφ που δεν έπεισε ακόμη.

Για τους πιο πάνω εκκρεμεί θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο για να μπορούν να γίνουν οι σωστές μεταγραφές. Χωρίς να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, για το ποιοί μένουν και ποιοί φεύγουν, η μεταγραφολογία θα μείνει στους ψίθυρους.

Γι’ αυτό πρώτα να περιμένουμε τις αποχωρίσεις και μετά στις εισχωρήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε δυο εβδομάδες ξεκινά η προετοιμασία και το άλλο σίγουρο είναι ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, έχουμε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Hitman

Like
Share
Tweet