Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεταγραφές τίτλου και καλοκαιριού (3 + 1)

nikolaiΤελειώσαμε με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας, για το 2016, και φτάσαμε στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Είναι μια δύσκολη, περίοδος, για καλές μετάγραφες, αλλά, ένα ψάξεις καλά, τότε θα βρεις και τους καταλλήλους, βλέπε Ντε Βινσεντι, Γιαννιώτα, Μιλάνοφ, Μερκή και πολλούς άλλους. Πρέπει όμως να ψάξεις καλά, και να βάλεις καλά το χέρι στην τσέπη, γιατί μπορεί να χρειαστεί να εξαγοράσουμε τις μετάγραφες τους. Η μεταγραφική περίοδος, του Γενάρη, για την ομάδα μας, που παίζει, ανελλιπώς κάθε χρόνο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πάρα πολύ σημαντική και κρίσιμη. Οι δυο βασικοί λόγοι είναι, …

Πρώτο, για να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, και δεύτερο, για να είναι έτοιμοι τον καλοκαίρι, να πάνε προετοιμασία, και να παίξουν στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ιουλίου, για να μπορέσει η ομάδα μας, να μπει είτε στους ομίλους του Champions League είτε του Europa League.

Για να γίνουν μετάγραφες, σιγουρά θα πρέπει να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ροστερ της ομάδας μας. Ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρίσουν από το ροστερ μας, λίγο πολύ, είναι γνωστοί, γιατί κάποια πράγματα, δεν μπορούν να κρυφτούν. Σίγουρα δεν θα μπούμε στην διαδικασία, να πούμε ονόματα, αλλά θα πούμε τα κριτήρια, αυτών που θα αποχωρίσουν. Το πρώτο κριτήριο, είναι η ηλικία τους, και το δεύτερο, είναι η μέχρι στιγμής, αποδόσεις τους στο γήπεδο, παρόλο που ήρθαν με καλό βιογραφικό. Μπορεί όμως να δοθεί και δανικός, και βλέπουμε για το καλοκαίρι.

Πιστεύουμε, επίσης, ότι θα γίνουν 3 +1 μεταγραφές αυτή την μεταγραφική περίοδο. Δηλαδή, θα γίνουν τρεις μεταγραφές, αμυντικού, μέσου και ενός δεκαριού, που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, σαν τον Ντε Βινσεντι. Η μεταγραφή +1 είναι για Κύπριο νεαρό υποσχόμενο τερματοφύλακα, που θα ενταχθεί στην ομάδα μας, χωρίς να χεριάζετε να αποχωρίσει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής.

Η ομάδα μας, πρέπει να στελεχωθεί όσο καλυτέρα μπορεί τώρα τον Γενάρη, για να μπορέσει να κατάκτηση το πρωτάθλημα και να ξανά αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν είναι για τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, αλλά για τον Σεπτέμβρη και μετά. Γι’αυτό πρέπει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές προσθήκες από τώρα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο αρχισκαουτερ, που έχουμε προσλάβει τώρα, να κάνει καλή δουλειά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet