Μη Σταματάς ουτε λεπτό!

Ήγγικεν η ώρα. Ήγγικεν η μέρα όπου το 7ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα περνά ΜΟΝΟ απο τα πόδια μας. Στο κάποτε απόρθητο Γ.Σ.Π., στο γήπεδο όπου λύγισαν μεγαθήρια επιπέδου Λυόν, Άγιαξ, Πόρτο, Ζενίτ κτλ, το ΑΠΟΕΛ μας θα προσπαθήσει να πάρει το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη απέναντι στην απομίμηση ομάδα της Λεμεσού, την γατοομάδα και να πανυγηρίσει πάνω τους το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Οι οργανωμένοι θα δώσουν το παρών τους, όχι μέσα στο ΝΟΤΙΟ ΠΕΤΑΛΛΟ, αλλά απ΄ έξω, στο πάρκιγκ της Νότια όπου θα στήσουν γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, και ταυτόχρονα θα τραγουδάνε συνθήματα και θα στήσουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΕΛίστικο πάρτυ.

Μέσα στο γήπεδο θα υπάρχουν επίσης και αυτοί που ούτε κάρτες αλλά ούτε τίποτα δεν τους κρατά μακριά απο τον ΘΡΥΛΟ μας και θα σμίξουν τις φωνές τους μαζί με τους οργανωμένους.

Όμως, δεν είναι οι οπαδοί αλλά ούτε και οι οργανωμένοι που θα αγωνίζονται εντός χόρτου. Θα είναι οι 14 επίλεκτοι του προπονητή μας Πάολο Τραμεζάνι. Αυτοί που θα επιλεχθούν, θα πρέπει να φορέσουν το κουστούμι του ΜΟΝΙΜΟΥ Πρωταθλητή και να κάνουν αυτό που ΠΡΕΠΕΙ: Να κερδίσουν για 4η φορά φέτος την ομάδα του Κάττου, να αυξήσουν διαφορά στο +6 και να χρειάζονται μόνο 1 βαθμό στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια.

ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ
ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ
ΘΡΥΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet