Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mick MacCarthy .. για πολλούς λόγους

Ο Mick MacCarthy είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας, με πάρα πολλή ποδοσφαιρική εμπειρία στην ράχη του και του ευχόμαστε από τα βαθύ της ψυχής μας, να επιτύχει και να μείνει για πολλά χρόνια στον Αρχάγγελο.

Εμείς πιστεύουμε ότι η διοίκηση μας πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση να προσλάβει το κ. ΜακΚαρθι, γιατί είναι μεγάλη απόφαση για το μέγεθος της ομάδας μας, για πάρα πολλούς λόγους.

Για εμένα αυτοί οι λόγοι είναι

  1. Έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις
  2. Η ομαδα μας χρειαζόταν ένα προπονητή ηγέτη που θα χρίζει του απόλυτου σεβασμού, από όλους μέσα στον Αρχάγγελο.
  3. Γιατί μαζί με τον κ. Μικ Μακάρθι θα είναι και ο κ. Τέρι Κόνορ, ακόμη ένας καταξιωμένος βοηθός προπονητή.
  4. Για να σταματήσει την αμφισβήτηση που έχουμε εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες και ειδικά στους πολλούς προπονητές της ‘κερκίδας
  5. Για να κλείσουν όλους τα στόματα ότι ο λόγος που δεν έδιωχνε πιο γρήγορα τον πρώην προπονητή μας, ήταν οικονομικός
  6. Για να σταματήσει η μουρμούρα ότι την 11αδα του ΑΠΟΕΛ την κάνουν οι μάνατζερ.
  7. Για να σταματήσει η μουρμούρα ότι τις μεταγραφές τις κάνει η διοίκηση μας με τους μάνατζερ, χωρίς να έχει λόγο ο προπονητής μας
  8. Επιτέλους, όλοι εμείς να κάτσουμε να ‘πνάσουμε’, γιατί η ομαδα μας είναι στα χέρια κάποιου καταξιωμένου προπονητή που δεν χρίζεις αμφισβητήσεις.
  9. Για να ‘πνάσει το βλαντζί μας’ και να πρηστεί άλλους!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους, πιστεύω ότι η διοίκηση μας έκανε μια από τις καλύτερες ‘μεταγραφή’ των τελευταίων 5 χρόνων. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να αφήσουμε τους ανθρώπους να δουλέψουν όσο μπορούν με το υλικό που έχουν, να κάνουν τις βελτιωτικές κινήσεις που χρειαζόμαστε τον Γενάρη, για να μπορέσει η ομαδα μας, να ξανά βρει τον δρόμο προς τις επιτυχίες.

Όλοι μας, μα ΟΛΟΙ μας, πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή. Ο προπονητής μας, είναι άξιος και πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται να ξανά κτίσει την ομαδα μας και να είμαστε σίγουροι, ότι μόλις νικήσουμε  το Covid-19, και μπορούμε να ταξιδεύουμε στην Ευρώπη, ο ΑΠΟΕΛ μας θα είναι ξανα πρωταθλητής και θα ετοιμάζουμε βαλίτσες!!!!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet