Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μηδενισμός = αχαριστία

01apoel1Σίγουρα σε κανένα από εμάς δεν του αρέσει η κατάσταση που βλέπει την ομάδα μας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Δεν αρέσει σε κανένα, να βλέπει τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο να αδιαφορούνε και να αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν αγγαρεία. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τις ίδιες δικαιολογίες, μετά από κάθε αγώνα. Οι ΑΠΟΕΛιστες δεν δέχονται καμία δικαιολογία και δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας, να βγάζει ‘αυλάκια’ σε κάθε παιχνίδι και να διαλύει το κάθε αντίπαλο μας.

Εκείνο που δεν μας αρέσει, είναι να μηδενίζουμε τα πάντα από την μια μέρα στην άλλη. Ναι μας πληγώνει που βλέπουμε αυτά τα χάλια στο γήπεδο, ΝΑΙ μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι μας να βλέπουμε αδιαφορία, ΝΑΙ μας φτάνουνε στο αμήν, και θέλουμε να ‘σκίσουμε’ τον κόσμο όλο, αλλά δεν είναι σωστό να μηδενίζουμε και να χαρακτηρίζουμε κάποιους ποδοσφαιριστές μας, που έχουν πραγματικά προσφέρει στην ομάδα μας.

Νιώθουμε ακριβός όπως νιώθετε και εσείς, αλλά προσπαθούμε να καταπιούμε πολλά από αυτά που νιώθουμε για να μην παρασυρθούμε από την μεγάλη μας απογοήτευση και να αρχίσουμε με το πληκτρολόγιο μας, να μηδενίζουμε τα πάντα και τους πάντες. Είναι δύσκολο αλλά σ ‘αυτή την φάση του πρωταθλήματος αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκράτηση, για να μην πούμε μεγάλες κουβέντες που θα τις μετανιώσουμε μετά.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, με αυτόν τον προπονητή, μας έχουν βάλει στους ομίλους του Champions League. Στο ανώτατο επίπεδο, που μπορεί μια κυπριακή ομάδα να επιτύχει. Σίγουρα, εάν μας ρωτούσαν το καλοκαίρι, τι θα διαλέγαμε, ομίλους του Champions League ή να κάναμε περίπατο το πρωτάθλημα, δεν νομίζω να έχει κάποιο ΑΠΟΕΛιστα που δεν θα διάλεγε το Champions League.

Αφού όλοι το γνωρίζουμε, δεν είμαστε πορτάρηδες σ ’αυτά, ότι το Champions League, έχει και τις ‘παρενέργειες’ του. Με τις ομάδες που κληρωνόμαστε να αντιμετωπίσουμε, μετά από κάθε παιχνίδι, ‘σιγκαφκουμε’. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε. Οι τραυματισμοί, των ποδοσφαιριστών μας, είναι μια από τις ‘παρενέργειες’ αυτών των παιχνιδιών. Οι ποδοσφαιριστές μας, υπερβάλουν εαυτό, και συνέπιες είναι αυτές που βλέπουμε. Τα κίνητρα δεν είναι τα ίδια, και δεν μιλάω χρηματικά, αλλά ποδοσφαιρικά και γι’ αυτό βλέπουμε εκείνα που βλέπουμε στους αγώνες πρωταθλήματος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Πόσοι ΑΠΟΕΛιστες πάνε την Τρίτη 21:45 στο Γ.Σ.Π. και πόσοι ΑΠΟΕΛιστες θα είμαστε αύριο στις 18:00. Το Champions League, μας έχει επηρεάσει όλους μας.

Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε τον μηδενισμό, γιατί δείχνει αχαριστία, και πρέπει εμείς πρώτα, να πηγαίνουμε στο γήπεδο, για να έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην πρίζα, για να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σταματήσουμε πρώτα εμείς να αδιαφορούμε για τους αγώνες πρωταθλήματος, και να σκεφτόμαστε μόνο τα ταξιδάκια του εξωτερικού. Αύριο όλοι μας, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο, να δώσουμε το σύνθημα της νίκης.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet