Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μίλα με αριθμούς…

Όταν τον καλοκαίρι, έγινε πλέων επίσημο ότι θα έπρεπε να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, κάρτα φίλαθλου για να μπαίνουμε στα γήπεδα, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, που είναι πολύ καλός στα μαθηματικά, έκανε τις προβλέψεις του και τα στατιστικά του. Μιλούσε με αριθμούς και για χρονικές περιόδους.

Στην αρχή οι μαθηματικές τους πράξεις έλεγαν για τον πρώτο χρόνο, θα έχουμε περίπου 100,000+ κάρτες φιλάθλων, μετά από λίγες εβδομάδες έλεγε για περίπου 80,000 και μετά από αυτό έλεγε ότι όταν ξεκινήσουν τα ντέρμπι, θα αυξηθεί ο αριθμός της κάρτας φιλάθλου γιατί έβλεπε κάποια στασιμότητα.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, δεν τον έχουμε ακούσει να κάνει καμία δήλωση και ούτε να λέει για αριθμούς. Όπως καταλαβαίνετε, τα μαθηματικά του είναι λίγα, όπως και πολλών άλλων εκάστοτε κυβερνόντων, και πάντα πέφτουν έξω.

Ο λόγος είναι πολύ απλός για την αποτυχία σας. Τα μαθηματικά είναι απλοί αριθμοί, αλλά για να γίνουν απλοί αριθμοί, πρέπει να λάβετε υπόψιν πολλούς εξωγενούς παράγοντες και πιο συγκεκριμένα τον κόσμο. Έχετε εσείς, οι ‘μεγάλοι’ να το παίζετε υπεράνω και να αφήνετε τον πιο σημαντικό παράγοντα εκτός της εξίσωσης και γι’ αυτό πάντα αποτυχαίνετε.

Μπορείς κύριε να βγεις δημοσιά και να πεις του κόσμου πόσες κάρτες φιλάθλων έχουν γίνει μέχρι σήμερα;

Έχεις τα κότσια κύριε του ΚΟΑ΄;

Θέλεις να είσαι μάγκας;

Βγες δημοσιά, σαν υπεύθυνος του αθλητισμού σ ’αυτό τον τόπο και πες, ‘Ναι έχουμε αποτύχει σ ‘αυτό το μετρό και κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε. Καταστρέφουμε από μόνοι μας τον αθλητισμό μας. Κάναμε λάθος και πρέπει να επανορθώσουμε.

Έχεις τα @ρχιδι@ να το κάνεις αυτό;

Εμείς γνωρίζουμε την απάντηση. Εσύ με τα τον Γενάρη θα φύγεις από αυτό το πόστο, θα πας σε άλλο και ας τραβά ο άλλος που θα αναλάβει. Αυτή είναι η Κυπριακή ευθιξία.

Έχουμε βαρεθεί πλέων αυτή την κατάσταση. Θέλουμε το ποδόσφαιρο μας πίσω το συντομότερο. Είστε εγκληματίες.

ΑΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

 

Hitman

Like
Share
Tweet