Μην διανοηθείτε…

patatesΕδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα μας προσπαθεί να κτίσει μια ομάδα με παρον και μέλλον. Το μόνο που καταφέρνει μέχρι στιγμής είναι το παρον. Έχουμε κατάκτησει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα, έχουμε μπει τα τελευταία 5 χρόνια σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να καταρτίσουμε μια ομάδα που να κάνει σωστό προγραμματισμό και να φέρνει ποδοσφαιριστές που να έχουν μέλλον στην ομάδα μας.

Από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και από αυτήν του Γενάρη, η ομάδα προγραμματισμού, έχει αποτύχει περισσότερο από 80% στις μετάγραφες που έκανε οποταν η ομάδα μας σπαταλάει αρκετό χρήμα για αποζημιώσεις. Αυτή η ομάδα προγραμματισμού πρέπει να μείνει μακριά από τις τωρινές μετάγραφες, αφού έδειξε ότι δεν τα καταφέρνει. Ούτε να διανοηθούμε δεν θέλουμε ότι θα ξαναφέρουν τις ιδίες πατάτες.

Αυτοί που ήταν αναμεμιγμένοι στις μετάγραφες πρέπει να μείνουν μακριά και να μην ξανά ασχοληθούν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Σκορπάνε τα λεφτά της ομάδας μας δεξιά και αριστερά, χωρίς να έχει η ομάδα μας κανένα ουσιαστικό όφελος από αυτές.

Ποιος έγκρινε ότι ο Μπερτολιο είναι ποδοσφαιριστής των €400,000, όταν ο πρώην παιχταράς μας που αντικατέστησε, ο Τόμας Ντε Βινσεντι αμειβόταν μόνο με €280,000; Ούτε σύγκριση δεν έχουν μεταξύ τους αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές. Ποια ήταν τα κριτήρια και για τις άλλες μεταγραφές; Ποιος αποφασίζει τα ποσά που θα αμείβονται οι ποδοσφαιριστές που αποκτούνται;

Ξεκινήστε να δουλεύετε σωστά και σταματήστε να σπαταλάτε το χρήμα της ομάδας. Μην ξαναφέρετε ποδοσφαιριστές ηλικίας πάνω των 32 ετών, γιατί μόνο για τουρισμό έρχονται. Δεν έχουν καθόλου μέλλον, αλλά ούτε κίνητρα και έρχονται μόνο για αναψυχή.

Έχουμε τόσα τρανά παραδείγματα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας και αφήσαν εποχή: Μοράις, Πίντο, Τρισκοφσκι, Αιλτον, Πιέρος, Ιωάννου και τόσοι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα μας και αγωνιστήκαν με πάθος. Φέρτε νεαρούς ποδοσφαιριστές με όρεξη, μέλλον και με κίνητρα. Να μην ξεχνάτε φυσικά και τα παιδιά των ακαδημιών μας. Κάθε χρόνο πρέπει να ανεβαίνουν και να αγωνίζονται 2-3 νεαρά παιδιά, που αγαπούν το ΑΠΟΕΛ και θέλουν να διακριθούν.

Μην διανοηθείτε να ξανακάνετε τις ιδιες μεταγραφικές πατάτες. Επιτέλους, βαλτέ επαγγελματισμό στην δουλειά που κάνετε και αφήστε τους αυτούς που πραγματικά κατέχουν το αντικείμενο και έχουν όραμα για την ομάδα μας.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet