Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μην μας απογοητεύσετε!

plane-orange-webΔεν καταφέραμε να μείνουμε στην κορυφή και μετά απο μόλις μια βδομάδα, ξαναμετακομίσαμε στην δεύτερη θέση. Αυτή η θέση όμως δεν είναι για τον ΑΠΟΕΛ. Παίρνοντας τους τρείς βαθμούς απο την ανόμαλη και σε συνδιασμό με την δίκαια ήττα του απόλλωνα ξαναβρεθήκαμε εκεί, ψηλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί πρέπει να παραμείνουμε μέχρι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Θέλουμε πρωτάθλημα και…

θα πεισμώσουμε ΟΛΟΙ για να το κατακτήσουμε. Χάσαμε πολύτιμο έδαφος παλιότερα όμως όταν βλέπεις, αναγνωρίζεις και διορθώνεις τα λάθη σου τότε πετυχαίνεις και αυτό που θέλεις. Μπορεί η ομάδα μας να μήν παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο για τον οποιοδήποτε λόγο, τραυματισμοί κτλ, όμως αυτό δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να παίρνουμε κάθε αγώνα το τρίποντο! Με σοβαρότητα και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο ένα καλό ΑΠΟΕΛ παίρνει αυτό που θέλει. Πάθος και ΑΠΟΕΛίστικο νεύρο κύριοι! Οι παίκτες μας πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να βλέπουν μόνο τα αντίπαλα δύκτια! Τϊποτα άλλο…και αφήστε τους άλλους να κλαίνε και να βγάζουν ανακοινώσεις. Εμάς δεν μας αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. Όλους αυτούς θα τους αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Εκεί…ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!

Ο ΑΠΟΕΛίστας είναι εκεί δίπλα στην ομάδα, πιστεύει στις δυνατότητες της  και αναμένει τα καλύτερα απο παίκτες και τεχνικό τίμ στους λίγους αγώνες που έχουν απομείνει. Μήν μας απογοητεύσετε!

Όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τερματίσουμε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε στον εξώστη το πρωτάθλημα. Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και παθασμένοι για τίτλους!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ

Like
Share
Tweet