Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μείνε για πάντα στο ΑΠΟΕΛ

gianniotasΣτην μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη ο προπονητής μας και η διοίκηση μας, επέμεναν στην κάθοδο του Γιαννιώτα στην ομάδα μας έστω και με υποσχετική. Πράγματι δικαιώνονται μέχρι αυτήν την στιγμή για την επιμονή τους. Είναι ένα νεαρός, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μα το πιο σημαντικό, είναι ότι έχει πάρα πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο. Έχει πάθος, δύναμη και το λέει η καρδιά του.  Είναι Ελληναράς, με τα όλα του…

Το πάθος που βγάζει για την ομάδα μας, είναι σαν να γεννήθηκε από μέσα στις ακαδημίες μας αυτό το παιδί. Είναι απίστευτος ο τρόπος που αγωνίζεται και την θέληση που δείχνει για να πάρει η ομάδα μας την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Με την ταχύτητα του και τις ενέργειες του ξεσηκώνει την κερκίδα και παρασέρνει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε ένα τρελό ρυθμό. Ήταν αυτή η ζωντάνια που έλειπε από την ομάδα μας μαζί με την ταχύτητα, την δύναμη και το πάθος που έπρεπε να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Για να μην είμαστε άδικοι στα ίδια κύματα είναι και Μιλάνοφ, που έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνια με option ανανεώσης για ακόμη ένα χρόνο. Αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει ταχύτητα την ομάδα μας και δεν είμαστε πλέον μια πρόβλεπτή ομάδα στο τρόπο ανάπτυξης μας. Ελπίζουμε να συνεχίσουν να είναι το ίδιο καλοί και ακόμη καλύτεροι στο μέλλον.

Έχουμε πει προηγουμένως ότι ο Γιαννιώτας βγάζει ένα πάθος για την ομάδα μας, λες και είναι γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό πρέπει να παραδειγματίσει αυτούς που είναι πραγματικά γέννημα και θρέμμα του ΑΠΟΕΛ και να ξεκινήσουν και αυτοί να αγωνίζονται με αυτό το πάθος και την δύναμη, για το κάλο της ομάδας τους και το δικό τους. Για να μην παρεξηγούμαστε δεν εννοούμε τους αρχηγούς μας Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου, γιατί και αυτοί τον καιρό τους έβγαζαν την ίδια και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Τώρα αυτοί οι δυο,είναι σχεδόν στην δύση τις καριέρας τους. Μιλάμε για τους νεότερους που πρέπει να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι café, styling και Social Media. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρή δουλειά, μέσα και έξω από το γήπεδο, και πρέπει να το λέει η ψυχή σου και η καρδιά σου. Αλλά με τους νόμους που ψηφίζει η ΚΟΠ για υποχρεωτικές θέσεις κάποιοι έχουν γίνει ‘κυβερνητικοί’ και θεωρούν την θέση τους δεδομένη.

Εμείς θέλουμε από την διοίκηση μας να βρει τον τρόπο να κάνει δικό μας τον Γιαννιώτα και να μείνει αρκετά χρόνια στην ομάδα μας. Τέτοιους ποδοσφαιριστές πολύ σπάνια μπορείς να βρεις και αφού τον βρήκαμε, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να φύγει.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ, ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet