Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μήνυση, εδώ και τώρα.

apoelellasΚαταζητείται ο τ@υρκ@σπ@ρ@ς που τόλμησε να πιάσει στο βρωμισμένο του στόμα τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας και να τον κατηγορήσει ασύστολα, χωρίς κανένα ίχνος αλήθειας. Τα ψυχολογικά αυτού του σ@ρ@ντ@σπ@ρ@υ είναι πάρα πολλά. Δεν αντέχει άλλο ναβλέπει την ομαδούλα του να μην μπορεί να τους δώσει μια σταλιάς χαράς εδώ και χρονιά αλλά και ούτε πρόκρειται να τους δώσει.

Για όλα αυτά όμως, έχει μερίδιο ευθύνης και ο άλλος,τ@υρκ@σπ@ρ@ς, ο Δαμιανού.  Το ρίφι του ακελ, που βγήκε δημοσιά στα ΜΜΕ, κατηγόρησε τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και δίνει εύσημα στους τούρκους. Τώρα αυτός είναι υπό την προστασία της αστυνομίας και έχει χαθεί από προσώπου γης.

Αυτά θα συμβαίνουν όταν υπάρχει απέραντο μίσος, προς τους Έλληνες της Κύπρου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τους απανταχού Έλληνες υπερήφανους, για την μεγάλη ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΠΟΕΛ και σε οποίους αρέσει!!!

Απαιτούμε από τους διοικούντες μας,  Σωματείο και την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, να υποβάλουν άμεσα μήνυση εναντίων αυτού του κ@ρ@γκι@ζη και να πάρουν την υπόθεση μέχρι εκεί που μας επιτρέπεται, για να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Κανένας δεν δικαιούται να προσβάλει το πιο ένδοξο σωματείου του Ελληνισμού, και να μένει ατιμώρητος.

ΑΠΟΕΛ = ΕΛΛΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet