Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μειώστε τουλάχιστο τις τιμές!!!

Εδώ και αρκετό καιρό, δικαιολογημένα η διοίκηση μας, προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τους φίλαθλους και τους οπαδούς της ομάδας μας να επιστρέψουν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα μας, σ ‘αυτά τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια μας. Μάταια όμως, γιατί όλες οι εκλύσεις τους, δεν βρίσκουν ανταπόκριση για πολλούς λόγους.

Εάν, εγώ, θα κατηγοριοποιούσα τους λόγους, θα έλεγα ότι το 40% δεν πάει στα γήπεδα λόγο της κάρτας φίλαθλου. Το 25% δεν πάει γιατί δεν πάνε οι οργανωμένοι στα γήπεδα και δεν έχει κανένα παλμό / ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο. Το άλλο 25% δεν πάει γιατί τα εισιτήρια δεν είναι σε προσιτές τιμές, ειδικά για τους οικογενειάρχες και το υπόλοιπο 10% δεν πάει, γιατί απλά έχει βαρεθεί.

Η διοίκηση μας, έχει βάλει στο ΜΜΕ, ένα φιλμάκι με τους πανηγυρισμούς μας στο Τσιρειο με την επίτευξή του δευτέρου μας γκολ, όπου 1,200 φίλαθλοι και οπαδοί μας το πανηγύρισαν έντονα. Μέσα στο Τσιρειο 1,200 ΑΠΟΕΛιστες έκαναν αισθητοί την παρουσία τους, λόγο του μικρού μεγέθους του σταδίου.

Στο Γ.Σ.Π. μπορεί να πηγαίνουμε αυτή την στιγμή 4,000 ΑΠΟΕΛιστες αλλά το γήπεδο φαίνεται άδειο. Πλέων, με την κατάσταση του επικρατεί, με την κάρτα φιλάθλου και τις τιμές των εισιτηρίων, η διοίκηση μας, πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουμε έδρα ή να κάνουμε το δικό μας γήπεδο, όπως αυτό που θα κάνουν στην Λεμεσό, χωρητικότητας 13,000, για να έχουμε και εμείς την δική μας ‘πύρινη έδρα’.

Το Γ.Σ.Π. έχει εξοντωθεί από τις βλακίστικες αποφάσεις των κυβερνόντων και αυτή την στιγμή, για εμάς είναι ένα άχαρο γήπεδο, χωρίς παλμό και ζωντάνια. Να φύγουμε από εκεί, και να το αφήσουμε να ερημώσει γιατί αυτό τους αξίζει.

Δεν γίνετε τουλάχιστο οι τιμές των εισιτηρίων, να μειωθούν αισθητά, όπως γίνετε με τα παιχνίδια της εθνικής μας, για να επιστρέψει τουλάχιστο κάποιος κόσμος πίσω στα γήπεδα. Τόσο άχρηστοι είναι εκείνοι που ελέγχουν αυτά τα σημαντικά πόστα. Αφού βλέπουν ότι με την κάρτα φιλάθλου, ο κόσμος έχει εξαφανιστεί από τα γήπεδα και όλες οι ομάδες υποφέρουν, γιατί δεν μειώνουν τις τιμές για να προσεγγίσουν ξανά τον κόσμο.

Αλλά, δυστυχώς, τα λεφτά των τηλεοπτικών μεταδόσεων, είναι πάρα πολλά και τα συμφέροντα ακόμη περισσότερα. Να είστε σίγουροι, ότι το προϊόν ποδόσφαιρο, με αυτή την κατάσταση, έχει ημερομηνία λήξει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Καρεκλοκένταυροι και Δεινόσαυροι αυτού του τόπου, δεν θα χαίρεστε για πολύ ακόμη. Δεν έχετε καθόλου εξυπνάδα πάνω σας και ούτε μπορείτε να δείτε πιο πέρα από την μύτη σας.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet