Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mission Impossible 2: Εμείς πιστεύουμε

Αυτή την Τέταρτη, 28/08/2019 και ώρα 22:00, η ομαδα μας, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, που θα κάνει όλο τον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κόσμο να παραμιλάει για την ΜΕΓΑΛΗ ομαδα από την μικρή Κύπρο.

Ο ΑΠΟΕΛ μας, η ομαδάρα μας, θα πάει στην Ολλανδία και στο Johan Cruijff Arena, για να πάρει την πρόκριση.

ΝΑΙ καλά ακούσατε όλοι σας. Πάμε στην Ολλανδία για να πάρουμε την πρόκριση από τον Αγιαξ.

Πάμε να πάρουμε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Μπορεί να ακούγετε χαζό, αλλά οι ΑΠΟΕΛιστες πιστεύουν ότι είναι εφικτό. Γι’ αυτό δεν θα καταλάβετε ποτέ, τι εστί ΑΠΟΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές μας, το πιστεύουν και θα παλέψουν πολύ γι’ αυτή την πρόκριση. Είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Μόνο με ήττα, χάνουμε αυτή την πρόκριση. Μπορεί η τύχη να μην μας χαμογέλασε στο πρώτο παιχνίδι στο Γ.Σ.Π., για να βάζαμε 1-2 τέρματα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα το κάνει δεύτερη φορά.

Ο ΑΠΟΕΛ, η μοναδική άξια ομαδα του κακόμοιρου νησιού μας, θα προσπαθήσει για το ποδοσφαιρικό θαύμα. Παλεύουμε με τα μεγαθήρια, για να κρατήσουμε ψηλά τα λάβαρα μας και να δώσουμε χαρά σε όλους τους ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ανά το παγκόσμιο.

Πρέπει όμως να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί για να καταφέρουμε να το επιτύχουμε. Με τον ερχομό του κ. Τόμας Ντολ, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, άλλαξαν πάρα πολλά, σε θέμα τακτικής και ψυχολογίας και όλα τώρα μυρίσουν ΑΠΟΕΛ. Ένα ΑΠΟΕΛ από τα παλιά, με πολλή πίστη και θέληση, ένα ΑΠΟΕΛ να γυαλίζει το μάτι του και να τρέμει ο οποιοδήποτε αντίπαλος μας.

Θα πάμε, θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε σαν Έλληνες και θα τα καταφέρουμε.

MISSION IMPOSSIBLE

NOT FOR US

 

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

 

ΘΡΥΛΕ

ΕΣΥ

ΕΣΥ

ΕΣΥ

ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Hitman

Like
Share
Tweet