Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μήνυμα προς την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

petridesΠόσα τέρματα πρέπει επιτέλους να δεχτούμε ακόμη για να αποφασίσουμε να κάνουμε και την τέταρτη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού;  Μιλούσαμε ότι θα κάνουμε την υπέρβαση…αλλά η άμυνα μας μπάζει από παντού.  Τι έγινε τελικά με τον Σωκράτη; Οι 80,000 που ακούστηκαν δεν είναι υπερβολικό ποσό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.  Στον Ντα Σίλβα δώσαμε 180,000 για έξι μήνες…

Να εισαχθεί άμεσα ο θεσμός της χρηματικής ποινής σε περίπτωση απωλειών βαθμών όταν συνοδεύονται με κακές εμφανίσεις όπως με ΑΕΚ, Ορόκλινη, ΑΕΛ, τόσο στον προπονητή όσο και στους ποδοσφαιριστές.  Τα λεφτά που παίρνουν βάση των συμβολαίων να τα παίρνουν όταν αγωνίζονται και προσφέρουν, αλλά όχι όταν δεν αποδίδουν. Κάποιοι οπαδοί μας υποστηρίζουν οτι κάποιοι παίκτες μας κατάντησαν γελίοι και οτι δεν αξίζουν να φοράν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Παλιά είμουν απο τους ΑΠΟΕΛίστες που πάντα πίστωνα χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητή γιατί δεν είναι σωστό να τους κρίνουμε απο τα πρώτα 2-3 παιχνίδια. Όταν όμως έχει ποδοσφαιριστές που εδώ και ΜΗΝΕΣ δεν παίζουν ποδόσφαιρο ή παίζουν όποτε θέλουν, τότε αλλάζει το πράγμα, όπως και ο προπονητής να μήν ανταποκρίνετε στις απαιτήσεις της ομάδας.

Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και αν χρειαστεί θα την ενισχύσουμε και οικονομικά ανοίξετε ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα και όλοι θα ανταποκριθούμε.

 Φτάνει να μην ξαναδούμε μέτριο και κακό θέαμα.  Και να βλέπουμε ποδόσφαιρο επιπέδου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό όχι κατά διαστήματα.

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛ!

Απλός φίλαθλος

Like
Share
Tweet