Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο εμπιστοσύνη

UntitledΜετά απο τόσα παρατράγουδα και σκαμπανεβάσματα απο τον Πασιένσια στον Αρχάγγελο, τώρα πλέον ήρθε η ηρεμία στον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Τιμούρ σαν προπονητή της ομάδας μας. Αφήνουμε στο περιθώριο τα μουρμουρητά και τα δικαιολογημένα παράπονα για το πρόσωπο του προηγούμενου προπονητή και συγκεντρωνόμαστε πλέον στους στόχους μας, πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη με νέο αέρα στα αποδυτήρια.

Οφείλουμε να πιστώσουμε χρόνο στον Τιμούρ και την ομάδα μας. Μετά απο το “διάλειμμα” των Εθνικών, είχε χρόνο ο ίδιος αλλά και η ομάδα να εργαστούν καλύτερα και να γνωριστούν επίσης καλύτερα. Η ομοιογένεια που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ τώρα θα είναι σε καλύτερο επίπεδο απο πρίν. Όλα βασικά θα είναι καλύτερα με την πάροδο του χρόνου αρκεί να είμαστε και εμείς λίγο πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε και τι λέμε. Αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες ίσως να έχουν θέμα με το πρόσωπο του Κεσπάγια απο τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής όμως για ποιό λόγο ακόμα να είμαστε κολλημένοι σε αυτά τα θέματα; Αν ο Κεσπάγια δουλέψει σωστά με την ομάδα και θα επιτύχουμε τους στόχους μας τι άλλο θέλουμε; Για τους στόχους μας χρειάζεται υπομονή και επιμονή οπόταν θα κριθούν όλα στο τέλος σωστά;

Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες πρέπει του δείξουμε με τα λόγια μας και τις πράξεις μας οτι είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ αρχίζοντας πρώτα με το να δείξουμε εμπιστοσύνη στον ίδιο. Θα στηρίζουμε τα πάντα όσο αφορά το χρυσό όνομα του ΑΠΟΕΛ και θα “κτυπούμε” ανελέητα αυτούς που θέλουν το κακό μας. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. ΟΛΟΙ οι ΑΠΟΕΛίστες έχουμε το ίδιο όραμα για την ομάδα μας έτσι ΟΛΟΙ ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε τα Π-Α-Ν-Τ-Α!

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet