Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

apoelfansΕίμαστε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους του ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που αγαπούν την ομάδα τους πραγματικά δηλαδή, όπως αγαπάμε τα παιδιά μας, την οικογένεια μας, τους δικούς μας, με τα καλά τους και τα ελαττώματα τους. Έτσι πρέπει να αγαπάμε και την ομάδα μας χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η οικογένειά μας και πρέπει να τον αγαπάμε και να το έχουμε βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μας. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι, όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά το ΑΠΟΕΛ πρέπει να το στηρίξουμε και να το υπερασπίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ο εξώστης και τα ταξίδια του Champions League. Αυτά είναι τα κερασάκια στην τούρτα και όχι το κύριως πιάτο. Πρέπει όλοι μας …

Να το καταλάβουμε αυτό, προτού είναι πολύ αργά και κάνουμε ανεπανόρθωτη ζημιά στην ομάδα μας. Όλοι μας πρέπει να κλείσουμε τα στοματά μας, είτε έχουμε δίκαιο είτε όχι και να ξαναεπιστρέψουμε στα γήπεδα για να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μας ότι δεν παλεύουν μόνοι τους. Είναι άνθρωποι και αυτοί,με αισθήματα, προβλήματα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Βάλτε εσείς τον εαυτό σας στην θέση τους και πείτε μας εάν πραγματικά θα ανεχόμασταν να δουλεύαμε κάτω από αυτή την μεγάλη και ασήκωτη πίεση, όπως αυτή των τελευταίων 7 χρόνων. Κανένας μας δεν θα άντεχε τέτοια πίεση και γι’αυτό προπονητές και ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται συνεχώς.

Αφήστε ότι κάνετε και ότι έχετε προγραμματισμένο και ελάτε στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, τώρα που μας έχει ανάγκη. Ελάτε να βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας στην κατάκτηση του τίτλου για να νιώθετε και εσείς ότι είστε μέρος αυτής της μεγάλη προσπάθειας που γίνεται κάθε χρόνο, και δυστυχώς δεν εκτιμείται από κανένα, γιατί ακόμα υπάρχουν φαντάσματα που μας στοιχειώνουν.

Είστε ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ αποδείξετε το!!! Δείξετε πόσο πολλά αγαπάτε την ομάδα μας και πόσο σημαντικά είναι αυτά τα 5 ιερά γράμματα στην ζωή σας αλλά και πόσο πολύ τα σέβεστε. Αφήστε τις δικαιολογίες και ελάτε όλοι να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Τα μουρμουρητά και οι κλάψες στα ΜΜΕ δεν αρμόζουν στους πραγματικούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Οι πραγματικοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ακολουθούν παντού το ΑΠΟΕΛ και προσαρμόζουν την ζωή τους και τις υποχρεώσεις τους, ανάλογα με το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet