Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο με νίκες…

Έχουν μείνει ακόμη δυο παιχνίδια μέχρι την κανονική λήξει του πρωταθλήματος και με τον βαθμολογικό πίνακα να αλλάζει στα δικαστήρια, μόνο με δυο νίκες επι Αεκ και Απόλλωνα έχουμε πιθανότητα να μείνουμε στην κορυφή.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα μας, έχασε αυτή την δυναμική που είχε. Όλοι σταματήσαν μετά την νίκη μας στο Τσιρειο επι της Αελ. Κάποιοι πίστεψαν ότι το πρωτάθλημα είχε τελειώσει και ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι αδιάφορα.

Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, να αρχίσουν να τους γυαλίζει το μάτι τους ξανά, γιατί από εδώ και να πάει κάθε αποτυχία μπορεί να μην είναι ανατρέψιμη. Για εμάς, τα Play off ξεκινάνε από αυτό το Σάββατο και όλοι πρέπει να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό.

Όπως βλέπουμε όλοι, το φετινό πρωτάθλημα θα παίζετε σε δύο ‘γήπεδα’. Εάν χάσεις στο ένα γήπεδο, τότε θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το κερδίσεις στο άλλο γήπεδο. Κάποιοι από τους επίδοξους πρωταθλητές κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες να κρατηθούν όσο πιο κοντά στην κορυφή γίνετε, ενώ εμείς πετάμε βαθμούς στον κάλαθο τον αχρηστών.

Έφτασε η στιγμή να σοβαρευτούμε και να επικεντρωθούμε στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προπονητές και ποδοσφαιριστές πρέπει να ξαναβρούνε την χημεία τους και να μπαίνουν στο γήπεδο με αποφασιστικότητα.

Θέλουμε νίκες και μόνο νίκες μέχρι την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και θα το κάνουμε, φτάνει όλοι μας να το πιστέψουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet