Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο πρόκριση

Είτε το θέλουμε είτε όχι, κάποια πράγματα μας ξινίζουν, σχεδόν κάθε χρόνο, που εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί δεν μας αρέσουν. Κάθε χρόνο, κάτι θα υπάρχει στο προσκήνιο για να μας αποσπά την προσοχή μας. Την περσινή περίοδο, πληρώσαμε αυτή την απόσπαση της συγκέντρωσης μας, όλων μας ανεξαίρετος, με αποκλεισμό από τον πρώτο προκριματικό γύρο, από μια ομαδα της γειτονίας μας.

Ευχόμαστε φέτος, να μην πάθουμε τα ίδια με τα περσινά, γιατί τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα, σε οικονομικές επιπτώσεις και όλοι μας το γνωρίσουμε. Πρέπει, όλοι μας, από σήμερα, να αφοσιωθούμε στην ομαδα μας, γιατί αυτή την Τρίτη, 23/07/2019, ξεκινάνε τα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, που είναι τα σημαντικότερα της χρονιάς.

Πρέπει όλοι μας, να σταθούμε δίπλα στην ομαδα μας, να κερδίσουμε τις προκρίσεις, να μπουν λεφτά στα ταμεία μας και μετά όλα μπορούμε να τα μελετήσουμε χωρίς, το οικονομικό άγχος και να πάρουν οι διοικούντες μας, τις σωστές αποφάσεις.

Όλοι μας, οι ΑΠΟΕΛιστες, έχουμε μεγάλη πείρα, σε προπονητές, δόξασε ο Θεός, είδαμε πάρα πολλούς και μπορούμε όλοι μας, να γνωρίζουμε ότι κάθε προπονητής, έχει τις δίκες του εμμονές και χουζούρια, για παράδειγμα, ο εκ των κορυφαίων προπονητών της ομάδας μας, Ιβάν Γιοβανοβιτς,  δεν πήγαινε τον πρώτο σκορ της ομάδας μας, Εστεπαν Σολαρι. Ο καθένας, τους, όπως και όλοι εμείς κάτι εμμονές και χουζούρια τα έχουμε.

Γι’ αυτό όλοι μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομαδα μας, να την στηρίξουμε για να κερδίσουμε τις προκρίσεις. Μόνο αυτό πρέπει αυτή την δεδομένη στιγμή, να έχουμε στον νου μας. Όλα τα άλλα μόνο κακό, μπορεί να δημιουργήσουν στην ομαδα μας.

Στηρίζουμε όλοι μας, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γιατί πραγματικά το έχουν ανάγκη και εμείς είμαστε υπόχρεοι να το πράξουμε.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet