Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο Πρωτάθλημα

tropaio-apoelΚαλά είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και διακρίσεις, αλλά για να μπορείς να τα επιτυχείς αυτά, θα πρέπει πρώτα να κατακτήσεις το εγχώριο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να κάνει η ομάδα μας. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο στα play offs, ενάντια στην ανόρθωση, στο ‘γουμά’ τους. Είναι ‘ορκισμένοι’ αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ λόγο υπερβολικών ψυχολογικών που τους έχουμε δημιουργήσει, αλλά επίσης, είναι γιατί ποτέ δεν ξεχάσουν το 8-1!!!

Αυτό το βαρύ σκορ δεν μπορέσουν να το χωνέψουν με τίποτα και είναι παντα ‘ορκισμένοι εχθροί’ μας. Εμείς, ο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να πάμε στο ‘γουμά’, για να κερδίσουμε το παιχνίδι,να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία, για να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας για τις Βρυξέλες. Το τίμημα των πολλών τραυματισμών και κουράσης από τα πολλά Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, καλούμαστε να βρούμε λύσεις και να τα ξεπεράσουμε.

Όσο και εάν λέμε ότι έχουμε βάθος και 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές, κάποιες από τις απουσίες μας δύσκολα μπορούν να τις αντικαταστήσουμε. Δυο από αυτές είναι του Μιλάνοφ και του Βινίσιους. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικά γρανάζια της ομάδας μας και η αντικατάσταση τους είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Στην τελευταία και πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τα play offs, θα παίξουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο οι κίτρινες και οι τραυματισμοί. Η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος και με τις λιγότερες ποδοσφαιρικές απουσίες θα έχει το πάνω χέρι. Αυτός είναι και ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνιμος πρωταθλητής του νησιού μας.

Κανένας ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ πιστεύω δεν θα ήθελε η ομάδα μας, να θυσιάσει το πρωτάθλημα για μια θέση στους 8 του Europa League. Η μόνη εξαίρεση που θα κάναμε για μη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν για την κατάκτηση του Europa League ή του Champions League.

Αυτή την περίοδο, ο μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσουμε πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, να κάνουμε την φιέστα μας, να μας παραδώσουν το 26ο πρωτάθλημα στην 90χρονη ιστορία μας και να ετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Champions League.

Αύριο πάμε Λάρνακα. Πάμε στο ‘γουμά’, να αγωνιστούμε με τα ‘ξυφτερισμένα κοτόπουλα’, που θέλουν να δώσουν λίγη χαρά στο κόσμο τους, κόβοντας βαθμούς από εμάς. Γι’ αυτούς, είναι ο μοναδικός στόχος τους για να ανεβεί το ηθικό τους. Εμείς πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας φέρουν πολύ κοντά στην επίτευξή των στόχων μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet