Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…

photoΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! Το παιχνίδι με την καλύτερη ίσως ομάδα του πλανήτη είναι κοντά. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας σαν ΑΠΟΕΛ, καλούμαστε να προτάξουμε τα στήθη, απέναντι στο θηρίο που ονομάζεται ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου μας.  Πολλοί λένε ότι όταν γραφτεί κάτι στο χαρτί, δύσκολα σβήνεται ή δεν διαγράφεται. Όπως υπάρχουν ακόμα γραμμένα τα αποτελέσματα και τα παιχνίδια που δώσαμε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια τα τελευταία 6 χρόνια. Φέτος καλούμαστε να τοποθετήσουμε νέες σελίδες στην ιστορία μας για να μπορέσουμε να γράψουμε την συνέχεια. Φέτος, απέναντι στις υπερομάδες του ομίλου μας…

Μόνοι μας θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πέρσι τον Δεκέμβριο.

Μόνοι μας θα πρέπει να ξανακάνουμε την Ευρώπη να παραμιλά, όπως τότε στο Stamford Bridge, Vicente Calderon, Dragao, Donbass Arena και στο σπίτι μας ΓΣΠ.

Μόνοι μας θα προκαλέσουμε την Ευρώπη να λέει ΑΠΟΕΛ και να μας βλέπει με σεβασμό, όπως με Lyon και Real Madrid.

Μόνοι μας τερματίσαμε στην κορυφή του ομίλου μας το 2011, αφού προηγήθηκαν τα απίστευτα αποτελέσματα με FC Porto (ισοπαλία – νίκη), Zenit Saint Petersburg (νίκη – ισοπαλία) και Shakhtar Donetsk (ισοπαλία – αδιάφορη ήττα) και μόνοι μας θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε και φέτος.

Μόνοι μας γίναμε η μοναδική κυπριακή ομάδα που κατάφερε σε 6 διαδοχικά χρόνια να αγωνιστεί 4 φορές στους ομίλους της UEFA.

Μόνοι μας καταφέραμε το ακατόρθωτο για κυπριακό σύλλογο: 3 εισόδους στου χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Έχουμε και πάλι 3 εντός έδρας αγώνες (30 Σεπτεμβρίου, 21 Οκτωμβρίου και 25 Νοεμβρίου 2014) όπου θα πρέπει να αναγκάσουμε το ευρωπαϊκό στερέωμα να παραμιλά, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οπαδικά. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τις Barcelona, Paris, και Ajax και στο τέλος να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα μας επιτρέπουν να ελπίζουμε.

Τέλος θα πρέπει και πάλι να αναγκάσουμε προπονητές, παράγοντες, παίκτες, φιλάθλους και συμβούλια των αντιπάλων μας να σταθούν όρθιοι και να χειροκροτήσουν τον μικρό Δαυίδ που κοίταξε στα μάτια τον τεράστιο Γολιάθ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ και νίκησε.

                                                                                                                                                                                        Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet