Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

‘Μωρά-θαύματα’

miracle-babies-logo-CMYK-1Δεν είμαι από τα άτομα που θα κατακρίνει ενέργειες από ΜΜΕ αλλά ένα πρόσφατο άρθρο από διαδικτυακή εφημερίδα με ανάγκασε. Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή, ο ΑΠΟΕΛ μας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μπροστινό μέρος της φανέλας του, που είναι και το πιο κύριο οικονομικό έσοδο μιας ομάδας, για να προβάλλει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει σαν κύριο στόχο την βοήθεια των πρόωρων μωρών. Ξεκίνησε ο εν λόγο δημοσιογράφος/αρθρογράφος να “καταγγέλλει” δημόσια την ενέργεια αυτή του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ με την δικαιολογία ότι η πράξη αυτή έγινε, από την δική μου άποψη, για προεκλογική εκστρατεία μιας βουλευτού.

Δυστυχώς στην Κύπρο του 2016 οι κακές γλώσσες και ο αντι ΑΠΟΕΛισμός αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται και να κάνουν εμφανή την παρουσία τους με οποιονδήποτε τρόπο. Γιατί να μην προβάλλουν τους Εθελοντές Φίλους ΑΠΟΕΛ στην μπροστινή μεριά και να τυπώσουν τον εν λόγο οργανισμό; Αυτό ήταν εν μέρη πλην σαφώς το ερώτημα του συγκεκριμένου ή της συγκεκριμένης αρθρογράφου.

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ κύριε/α ναι μεν είναι μια οργάνωση που σκοπό έχει την φιλανθρωπική στήριξη οικογενειών με οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα αλλά προς Θεού, τα πρόωρα μωρά είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Η UNICEF, προβάλλεται σαν “κύριος χορηγός” ομάδων τεράστιας παγκόσμιας εμβέλειας και δεν γράψατε τίποτα για το εν λόγο θέμα. Δεν κατηγορήσατε καθόλου την ενέργεια των ομάδων αυτών και δεν κατακρίνατε το γιατί δεν τύπωσαν π.χ. Save Syrian refugees ή stop war conflicts κ.τ.λ.

Γιατί τότε ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ την ανθρωπιστική αυτή ενέργεια του Δ.Σ. της εταιρεία ΑΠΟΕΛ; Οποιαδήποτε και να είναι τα κίνητρα για την κίνηση αυτή δεν μας νοιάζει. Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι εγώ προσωπικά δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει ένας τέτοιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Και επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος το σκεφτούμε πολύ καλά να κάνω εισφορά για τα μωρά αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι ήρθαν πρόωρα σε αυτόν τον κόσμο με μεγάλες πιθανότητες να πάσχουν στο μέλλον από πολλά σύνδρομα και αρρώστιες όπως για παράδειγμα εγκεφαλική παράλυση, μη ανεπτυγμένο αναπνευστικό σύστημα, καρδιοπάθειες και πολλά άλλα.

Και επειδή ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ δικαίωμα να ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή ΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός 

Υ.Γ. Εν ο αντι-ΑΠΟΕΛισμός ήταν πάθηση, τα νοσοκομεία θα ήταν βαρυφορτωμένα

Like
Share
Tweet