Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μουσείο: Η ταυτότητα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ (Βίντεο)

mousioAPOELΕπιτέλους, ένα από τα μεγάλα όνειρα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, θα γίνει πραγματικότητα. Η ανέγερση του Μουσείο του ΑΠΟΕΛ, θα βάλει μπρος και θα τελειώσει μέσα του Οκτώβριου 2016. Όλοι η ιστορία, παλιά και σύγχρονη, του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Όμιλος Ελλήνων Λευκωσία, θα μπορεί κάποιος να την δει μέσα από αυτό το μουσείο. Θα μπαίνουμε, και θα ανατριχιάζουμε, με το τι θα βλέπουμε, μέσα τοιχογραφίες και το υπόλοιπο υλικό, που θα έχει το μουσείο μας. Θα απεικονίζει την ταυτότητα του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ, μέσα από τα πολύ δύσκολα χρόνια, που έχουμε περάσει για να φτάσουμε μέχρι σήμερα. Θα είναι κάτι μοναδικό και ζηλευτό για το τόπο μας. Προσπαθήστε να είστε μέρος αυτής τη προσπάθεια, για να νιώθετε ακόμη ποιο περήφανοι για το σωματείο μας. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ και σε όλους όσους θα συμβάλουν στην ανεγέρσεις του μουσείου μας.

Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ

Η προσπάθεια για την ανέγερση του Μουσείου ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο. Αρκετές εταιρείες, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για να συνεισφέρουν οικονομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για να κατασκευαστεί το συντομότερο το Μουσείο.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συνεισφορά όλων των φίλων του ΑΠΟΕΛ προκειμένου να συμπληρωθεί το χρηματικό ποσό που υπολείπεται και να αρχίσουν τα έργα.

Πως θα γίνει αυτό; Με την αγορά των λαχνών εισφοράς ή με την αγορά αναμνηστικών και συλλεκτικών προϊόντων.

Οι λαχνοί εισφοράς είναι διαθέσιμοι στο Orange Shop και στο Σωματείο, ενώ τα αναμνηστικά και συλλεκτικά κομμάτια θα πωλούνται από αύριο μόνο στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Γίνε και εσύ υποστηρικτής! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22210333, 96652491 & 99408244

Like
Share
Tweet