Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπαμ και Μπουμ οι Μπουμπουρκές!!!

Μήνας  Ιούλιος και όπως είναι γνωστό είναι από τους αγαπημένους του φίλαθλου κόσμου και όχι μόνο ελέω της μεταγραφικής ενίσχυσης των ομάδων. Εκεί που κάθεσαι ανέμελα κάτω από το κιόσκι του σπιτιού σου του ξενοδοχείου του εξοχικού σου αρχίζουν τα Μπαμ και τα Mπουμ και έρχονται θύμισες από τον ΜΑΥΡΟ Ιούλιο του 1974 .

Μονό που οι εκρήξεις είναι  μέσα στις σελίδες των εφημερίδων των αθλητικών ιστοσελίδων  στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις. Ξεκινά ένας πόλεμος το ποιος θα έχει τα περισσότερα κλικ, και εμείς το δημοσιεύσαμε πρώτοι ,και αποκλειστικές πληροφορίες, είναι στο αεροπλάνο, μου το σφύρισε ένα πουλάκι και ξέρω εγώ τι άλλες φράσεις για να σε κάνουν να πατήσεις το κουμπί.

Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι , φίλαθλο κοινό και Μ.Μ.Ε  προετοιμαστείτε γιατί τα πραγματικά Μπαμ και Μπουμ θα αρχίσουν στις κερκίδες των σταδίων με την αγανάκτηση του κόσμου με αυτά που θα βλέπει στο γήπεδο και ποιος είναι αυτός που μας κουβαλήσατε, εν αχάπαρος….. , αν του την βάψω παττίχα ….., να πιάσει τα πουρτου του τζιε να φύγει δεν είναι προπονητής τούτος και ένα σορό άλλα διακοσμητικά επίθετα τις πλούσιας Ελληνικής μας γλώσσας.

Τελικά αγαπητοί μου όλα αυτά τα Μπαμ και Μπουμ που ακούμε  όλο το καλοκαίρι , να προέρχονται από αβολίδωτα βλήματα, που σκοπό είχαν να κρατήσουν την φυσιογνωμία της μάχης του μεταγραφικού πολέμου .

Για αυτό κύριοι μπουρλοτιέρηδες άστε τα αβολίδωτα και προμηθευτείτε με πραγματικά να έχετε να ρίχνετε στο πόλεμο των αποδεσμεύσεων προπονητών, ποδοσφαιριστών, τεχνικών διευθυντών, ακόμα και των συντηρητών δια τον λόγο ότι δεν πλένει καλά τα ρούχα των ποδοσφαιριστών και βρωμούν και δεν μπορούν να παίζουν.

Εάν πέσει η κάρτα φιλάθλου και επιστρέψουν στα γήπεδα ο κόσμος, εκεί να δείτε τα πραγματικά Μπαμ και Μπουμ και Μπουμπουρκές!!!!

 

Υ.Γ.  Παρακαλούνται, οι ευάλωτες ομάδες να προμηθευτούν με ωτοασπίδες!!!!

 

‘THE MONKER’

Like
Share
Tweet