Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπάρσα αυτοί…

Η επόμενη μας αντίπαλος, είναι οι Τούρκοι από την Καραμπακ, αλλιώς η ‘Μπαρσα του Καυκάσου’, όπως αυτό αποκαλούνται. Είναι μια νεόπλουτη ομαδα, με Τούρκους προέδρους, οπού τα τελευταία έξι χρόνια, έχουν διαδοχικές προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Έχουν τον ίδιο προπονητή, εδώ και 8 χρόνια. Αυτά από μόνα τους, λένε πολλά.

Δεν τα λέμε αυτά γιατί τους φοβόμαστε, αλλά για να γνωρίζουμε όλοι μας, ότι δεν είναι εύκολη ομαδα, ειδικά με το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους. Μπορεί να χαρήκαμε όλοι μας, μόλις μάθαμε την κλήρωση, γιατί κληρωθήκαμε με μία άγνωστη σε μας ομαδα, αλλά τελικά δεν είναι έτσι και το παιχνίδι δεν θα έχει μόνο γεύση μόνο ποδοσφαιρική.

Μπορεί την ομαδα τους να την αποκαλούν ‘Μπαρσα του Καυκάσου’, αλλά εμείς είμαστε ο ΑΠΟΕΛ της ΕΥΡΩΠΗΣ, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Είμαστε η ομαδα που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει, πριν κάποια χρόνια. Πρέπει όλοι μας, να σταθούμε στο ύψος μας και διπλά στην ομαδα μας σ ‘αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις.

Αυτή την Τρίτη, 06/08/2019 και ώρα 20:00, το Γ.Σ.Π., πρέπει να είναι γεμάτο από ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΕΣ, με ελληνικές σημαίες, να στηρίξουμε την ομαδα μας, σ ‘αυτό το δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι, κομβικής σημασίας, σε ποδοσφαιρικό και οικονομικό επίπεδο.

Εάν η ομαδα μας, προκριθεί απέναντι στην Καραμπακ, αυτό σημαίνει, ότι έχουμε εξασφαλίσει την είσοδο μας, στους ομίλους του Europa League και θα είμαστε στα play offs του Champions League. Ο συνδυασμός αυτών των δυο δίνει αρκετά εκατομμύρια στην ομαδα μας.

Η ομαδα μας, πρέπει να ανεβάσει περισσότερες τις στροφές της, γιατί τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Η κάθε ομαδα πρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά και με διαφορετική τακτική / προσέγγιση. Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πάθος, δύναμη, τσαμπουκά και αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομαδα μας, ξεχειλίζει από ποδοσφαιρική ποιότητα φέτος, χρειάζεται ομως περισσότερη ομοιογένεια. Εμείς πιστεύουμε στην δυναμική που έχει η ομαδα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα θα πάνε κατ’ευχην.

ΑΠΟΕΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet