Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπήκαμε στο ‘Διαβολόμηνα’

sholio2Ήδη είμαστε στο μήνα Νοέμβριο και για εμάς τους Ευρωπαίους, είναι ένας μήνας πολύ γεμάτος. Θα έχουμε παιχνίδια 2 φορές την εβδομάδα, και για εμάς, που θέλουμε  το ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά. Πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε την νίκη με τους τρεις βαθμούς. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, άλλα θέλουμε να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του Europa League. Είπαμε είμαστε ΑΠΟΕΛ και τα θέλουμε όλα.  Ένας μήνας γεμάτο ΑΠΟΕΛ και όλοι μας πρέπει να είμαστε στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας. Ξεκινώντας από …

Σήμερα, έχουμε παιχνίδι στο Γ.Σ.Π. με τον Εθνικό Άχνας, και την Πέμπτη 5/11/2015 εκτός με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Δευτέρα 9/11/2015 αγωνιζόμαστε ‘εκτός’ με την Ομόνοια, μετά υπάρχει διακοπή λόγο εθνικής ομάδας, και το Σάββατο 21/11/2015 έχουμε στο Γ.Σ.Π. την Ανόρθωση. Την Πέμπτη 26/11/2015 παίζουμε στην Γερμανία με την Σιαλκε και την Δευτέρα 30/11/2015 εκτός με την Αγία Νάπα. Το Σάββατο 5/12/2015 με τον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π. και την Πέμπτη 10/12/2015 πάλι στο Γ.Σ.Π. την Σπάρτα Πράγας. Όπως καταλάβετε η ομάδα μας έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και όλοι μας πρέπει να την στηρίξουμε ηθικά όσο μπορούμε. Χρειάζονται και τις δικές μας δυνάμεις για να μπορέσουν να βγουν νικητές από αυτή την ‘Διαβολοδοκημασία’.

Εάν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο, και ναι είμαστε μεγάλη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, και με νοοτροπία νικητή, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, και η τεχνική μας ηγεσία να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να βγουν στο τέλος νικητές με ψηλά το κεφάλι. Σ’αυτή την προσπάθεια πρέπει και εμείς να είμαστε παρόν όσο περισσότερο μπορούμε, και ειδικά να γεμίζουμε τα γήπεδα για να μας νιώθουν δίπλα τους.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι, θα βγούμε νικητές από αυτή την μεγάλη δοκιμασία γιατί έχουμε ένα άξιο προπονητή που μπορεί να διαχειριστεί το υλικό που έχει κατάλληλα και να τους εμπεδώσει το στίγμα του νικητή. Να είστε σίγουροι ότι εάν κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που τα έχουμε στο Γ.Σ.Π. το πρωτάθλημα θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα και οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν περισσότερο χρόνο ξεκουράσεις για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας και θα την στηρίζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας. Γιατί μονάχα αυτή η ομάδα, μπορεί να μας κάνει περήφανους.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΩ

Hitman

Like
Share
Tweet