Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ο νεο μας προπονητής, κ. Κορε Ινγκεμπριγκτσεν ( ο τρίτος για φέτος), ειναι στην Κύπρο και τον περιμένει σκληρή δουλειά, εντός και εκτός γηπέδου. Ο άνθρωπος αυτος, δεν το γνωρίζει αυτο, δηλαδή, το οτι εχει να δώσει μάχες και εκτός γηπέδου!!!

Ο κ. Κορε, θα πρεπει να εχει την καθολική στήριξει ολων μας. Δεν μας σηκώνει αλλα αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τουλαχιστο για φέτος, γιατι βλέπουμε ολοι πως έχουμε καταντισει.

Οι πλειστοι ποδοσφαριστες μας, έχουν καταντίσει αδιάφοροι, χωρίς κίνητρο, δηλαδή, τουρίστες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει, κάποτε, κάποιος να τους τραβήξει άπο τα μαλλιά, αυτιά ή οτιδήποτε άλλο, για να φέρουν τον νου τους. Η κατάσταση εχει ξεφύγει και πρέπει να γίνει μια νέα άρχη και κάθε άρχη ειναι πόλυ δύσκολη.

Το μεγάλο ερώτημα προς εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ειναι ενα. Μπορούμε / θέλουμε, να βοηθήσουμε τον νεο μας προπονητή, τον κ. Κορε, να το επιτύχει αυτο;

Είμαστε ολοι διαθετιμενοί, να τον στηριξουμε πραγματικά και έμπρακτα, αυτόν τον άνθρωπο, για το καλό της ομαδας μας, για να επιτύχουμε τους στόχους μας, που είναι πρώτα απο ολα η κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος;

Μπορούμε, να κρατήσουμε τα στόματα μας κλειστά και την μουρμούρα μας, μακριά απο το γήπεδο;

Μπορείτε να βοηθήσετε αυτήν την προσπάθεια;

Εαν δώσουμε ολοι μας, την απαραίτητη στήριξη στην ομαδα μας, να είστε σίγουροι οτι τον Μάιο, θα είμαστε στον εξώστη, για να πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

Like
Share
Tweet