Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπράβο Παμπίνα

piero_sorryΔεν υπάρχει ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ που να μην ξέρει την Παμπίνα Γεωργίου. Είναι μια πιστή οπαδός του ΑΠΟΕΛ, σε οποίο γήπεδο και εάν παίζει και ανεξαρτήτου ομάδας, καιρού, και δικαιολογιών. Είναι ένας οπαδός με άποψη και καλόπιστη κριτική για το καλό του ΑΠΟΕΛ μας, που τόσο πολύ αγαπάει. Όσοι από εμάς την έχουμε φίλη στο Facebook, διαβάζουμε, τις καθημερινές της αναρτήσεις, σε σχέση με την ομάδα μας. Υπάρχουν φορές που να μην μας βρίσκουν συμφώνους σ’αυτά που γραφεί, αλλά είναι η δική της προσωπική της άποψη, σεβαστή και πάντα ειναι γραμμένη σε κόσμια πλαίσια. Η σημερινή της αναρτήση όμως, δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους γιατί …

Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για ένα Έλληνα, γνωστοί για το πείσμα μας, να ζητήσει προσωπικά συγνώμη από ένα νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, που για εδώ και καιρό όλοι μας τον αμφισβητούμε. Η Παμπίνα λοιπον, βρήκε την δύναμη και έριξε το εγωισμό της και ζήτησε δημόσια συγνώμη, από το Πιέρο Σωτηρίου που για τόσο καιρό αμφέβαλε γι’ αυτόν.

Όχι μόνο η Παμπίνα αλλά κατά 90%, όλοι οι φίλαθλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Όλοι κράζαμε της διοίκηση μας και στο προπονητή μας, να φέρουν επιθετικό killer και να καθησουμε τον νεαρό υποσχόμενο ποδοσφαιριστή μας στον πάγκο για να τον “αχρηστέψουμε”. Αυτή ήταν η λαϊκή απαίτηση σχεδόν όλων μας, αλλά μόνο η Παμπίνα βγήκε δημόσια να ζητήσει συγνώμη.

Είναι λοιπόν ευκαιρία για όλους μας, να το πράξουμε, όχι μόνο για τον Πιέρο Σωτηρίου αλλά και για πολλούς άλλους, ειδικά νεαρούς Κυπρίους ποδοσφαιριστές, που τους κράζουμε συνεχώς και δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να μας δείξουν τι αξίζουν. Μάθαμε με της μετάγραφες ΜΠΑΜ και ξεγράψαμε τα δικά μας παιδιά, που παίζουν για την μεγάλη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Χθες ο Πιέρος έφαγε το γήπεδο με το κουταλάκι σε επίθεση και άμυνα. Ήταν εξαιρετικός, συγκλονιστικός και κέρδισε και τον τελευταίο που τον αντιπαθεί ποδοσφαιρικά.

Αυτή η συμπεριφορά μας πρέπει να μας γίνει μάθημα και να μάθουμε να κρατάμε το στόμα μας κλειστό, γιατί κάνουμε κακό στην ομάδα μας και στα παιδιά μας. Ο Hitman ήταν ένας από αυτούς που πίστευε ότι ο Πιέρος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας μας και γι’αυτο του ζητάω και εγω δημόσια συγνώμη. Πρέπει όμως να μάθουμε να έχουμε υπομονή και να πιστώνουμε τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας μας. Οι άλλοι είναι περαστικοί και τουρίστες.

ΠΙΕΡΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@

Hitman

Like
Share
Tweet