Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού

kipeloΌπως είναι γνωστό αυτή την στιγμή στις 20 Μαΐου 2015 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Αελ στο μεγάλο τελικό κυπέλου. Η ημερομηνία αυτή έχει δηλωθεί από την αρχή με την προκήρυξη του κυπέλλου. Η ημερομηνία αυτή είχε προγραμματιστεί εκείνον τον καιρό με την λογική ότι ο τελικός θα διεξέλθει με τα το τέλος όλων των αγωνιστικών του πρωταθλήματος και θα γνωρίζαμε το πρωταθλητή. Μετά όμως από τα κτυπήματα των νυχτοβατών και τις βόμβες εναντίων των διαιτητών, οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν μεταφερθεί μια εβδομάδα πιο πέρα από την προκαθορισμένη. Ξέχασαν όμως να αλλάξουν και την ημερομηνία του τελικού του κυπέλου και να την πάρουν στις 27 Μαΐου, μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση μας …

Πρέπει να υποβάλει αίτημα στην ομοσπονδία να αλλάξει την ημερομηνία, γιατί εμείς θα έχουμε να δώσουμε σημαντικά παιχνίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τις ομάδες τις 1ης εξάδας ενώ η Αελ θα κάνει ‘φιλικά’ μέχρι εκείνο τον καιρό με τις ομάδες του πυθμένα. Επίσης, ακόμη ένα επιχείρημα που θα έχει η διοίκηση μας στο θέμα αλλαγής της ημερομηνίας, είναι ότι οι ομάδες της 1ης εξάδας επηρεάζονται άμεσα από το ποιός θα κατακτήσει το κύπελο γιατί, εάν είναι η ομάδα μας τότε η 4η θέση είναι προνομιούχα για την Ευρώπη. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ο τελικός του κυπέλου, γιατί η τελευταία αγωνιστική θα είναι πολύ καθοριστική για όλες τις ομάδες .

Η Διοίκηση μας πρέπει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της ομάδας μας και να δώσει τις κατάλληλες ανάσες στους ποδοσφαιριστές μας που θα έχουν, λόγω τις πιέσης του πρωταθλήματος.

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

 Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet