Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να διενεργούμε ‘Γκάλοπ’!!!

yes-noΑυτό που κάνει η τεχνική μας ηγεσία, οι υπεύθυνοι προγραμματισμού και η διοίκηση μας είναι τελείως απαράδεχτο. Πως μπορεί να κλείνουν ποδοσφαιριστές και ειδικά Κυπρίους και να μην ρωτά, ή να διεξάγει γκάλοπ ανάμεσα στους απαιτητικούς μας οπαδούς εάν δίνουμε την συγκατάθεση μας. Αν είναι δυνατόν να τολμούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς να μας ρωτάνε και να παίρνουν την γνώμη μας. Τι σόι φίλαθλοι είμαστε εάν δεν έχουμε λόγο στις μεταγραφές που γίνονται!!! Δεν είναι η πρώτη φορά …

Που οι φίλαθλοι μας αντιδρούν, όχι όλοι αλλά αρκετοί, σε μεταγραφές που κάνει η ομάδα μας γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε άλλη ‘μισητή’ ομάδα του νησιού μας βλέπε Αλωνεύτη, Εφραίμ ή και ακόμη τον Τιμούρ που του κάναμε πρόταση για προπονητή. Επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα είμαστε με τεράστια ιστορία και ιδανικά και αυτές οι τοποθετήσεις και η μουρμουρά για το παρελθόν του άλλου πρέπει κάποτε να εξαλείψουν.

Εφόσον λες οι ομάδες που είναι διεκδικήτριες του τίτλου για εμάς είναι μισητές, τότε τι πρέπει να κάνουμε; Να μην παίρνουμε κανένα ποδοσφαιριστή από αυτές τις ομάδες; Εάν πιστεύει η τεχνική ηγεσία μας ότι ταιριάζει στα πλάνα μας να μην τους κάνουμε πρόταση, βλέπε Μιτίδη, Μακρή, Χριστοφή, Παναγή και τόσους άλλους. Να μην τους προσφέρουμε συμβόλαιο γιατί έχουν σκοράρει εναντίον μας ή έχουν αποκρούσει τέρματα και μπορούσαν να μας στοιχίσουν την κατάκτηση του τίτλου; Δεν λειτουργούν έτσι στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες ομάδες. Βλέπουν μόνο τι είναι καλύτερο για την ομάδα μας εάν μπορούμε το παίρνουμε και συνεχίζουμε. Να μην ξεχνάμε ότι παίρνοντας ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες του νησιού μας, εκτός ότι θα μας βοηθήσουν, αποδυναμώνουμε και τους αντίπαλους μας. Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια που λένε.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνει η ομάδα προγραμματισμού; Να βάζει γκάλοπ στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας που να ρωτάει ‘ Εγκρίνετε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ……. στην ομάδα μας;’ Εάν το ποσοστό είναι πάνω από 75% τότε να τον εντάσουν στην ομάδα μας; Πρέπει να μάθουμε εμείς οι απαιτητικοί φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ότι πρέπει να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να τους αφήνουμε να δείχνουν τι μπορούν προσφέρουν στο γήπεδο και μετά να τους επικρίνουμε ποδοσφαιρικά. Τις κουβέντες για ‘κατανάλωση’ να τις αφήσουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μας να βοηθήσουμε το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ να γίνει πανίσχυρο. Αυτό πρέπει να κάνουν οι σωστοί φίλαθλοι και όχι ‘αντιπολίτευσή’.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Είσαι παίχτης του στοιχήματος; Θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις; Θέλεις το πιο ψηλό Bonus της αγοράς μέχρι και €120; Κάνε εγγραφή τώρα στην Winmaster.com

Like
Share
Tweet