Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να δουλέψει υπερ μας

Ακόμα μια εβδομάδα που πρέπει να δουλέψει υπερ. μας, μιας και δεν θα υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματα. Στο προπονητικό μας κέντρο, στον Αρχάγγελο, υπάρχει νέος αέρας, με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Σίγουρα δεν είναι μάγοι, για να κάνουν τα μαγικά τους και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, από την μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται από όλους εμάς υπομονή και σκληρή δουλειά στον Αρχάγγελο.

Η διακοπή θα μας κερδίσει ακόμη λίγες μέρες σκληρής δουλείας και προσαρμογή στους Ιταλούς μας, γιατί κακά τα ψέματα, να δουλεύεις στον Αρχάγγελο, δεν είναι και η καλύτερη/ευκολότερη δουλειά του κόσμους στις μέρες μας.

Μεγάλο καράβι, μεγάλες και πολλές φουρτούνες έλεγαν οι παλαιότεροι μας. Εμείς εκείνο που ευχόμαστε είναι η διοίκηση μας, να έκανε τις σωστές/σοφές κίνησης και να έφερε στο ΑΠΟΕΛ μας, άτομα που πραγματικά θα μας βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε πραγματικά επαγγελματίες για να μπορέσει η ομάδα μας να ξανακτιστεί.

Ελπίζουμε μέχρι τον επόμενο μας παιχνίδι, που θα είναι με την Αελ, η ομάδα μας, να μπορεί να παίξει καλύτερα και να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής μας, έχει ακόμη μια εβδομάδα για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές μας, ώστε να εμπεδώσουν την δική του φιλοσοφία.

Συστήνουμε υπομονή σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες και να στηρίξουμε την ομάδα μας, με όλες μας τις δυνάμεις.

ΘΡΥΛΕ Σ’ΑΓΑΠΩ

Hitman

Like
Share
Tweet