Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να ειμαι ευγνώμων για τη Διοίκηση Πετριδη; Γιατι;

Πολλά ακούγονται απο χθες, να μην πω από την αρχή του καλοκαιριού και το χαστούκι που φάγαμε  απο κάποια Σουντουβα.

Και μεσα σε ολα αυτά βγήκε καποιος άσχετος στα ΜΜΕ και ζητά respect στο Πετριδη και τη Διοίκηση για τα 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα .

Μάλλον περί ανεκδότου πρόκειται. Τα πρωταθλήματα δεν τα πήρε η διοίκηση . Τα πρωταθλήματα τα επερναν τα λεφτά της Ευρώπης γιατι κουτσά στραβά κάθε χρόνο το ΑΠΟΕΛ έπερνε το πρωτάθλημα αλλα ταυτόχρονα αγωνιστικά γινόταν όλο και χειρότερο.

Πάνε πολλά χρόνια να δω το ΑΠΟΕΛ να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με εξαιρεσεις πολύ μικρά διαστήματα τα οποία δεν θυμάται κανένας.

Το προβλημα του ΑΠΟΕΛ ειναι η τωρινή  διοίκηση , που ξύλωσαν την ομάδα και έχουν το θράσος να βρίσκονται εκεί και να περηφανεύονται για τα 6 συνεχόμενα και να μιλάνε για έργα και ημέρες. Και ο ποιο άσχετος άνθρωπος με τα λεφτά της Ευρώπης θα έπαιρνε πρωτάθλημα

Πάντοτε ήμουν και θα ειμαι ενάντια σε απειλές και εκβιασμούς , αλλα οταν παίζουν με τα συναισθήματα του απλού του κόσμου που για να παει γήπεδο στερείται ενα σωρό αλλα πράγματα γιατι αγαπά την ομάδα του, τοτε  τάσσομαι υπέρ των μέτρων που έχουν εξαγγείλει οι οργανωμένοι αυτή τη φορά .

Το καλύτερο που έχει να κανει η Διοίκηση ειναι να παραιτηθεί χθες και το ΑΠΟΕΛ σιγα σιγα θα βρει το δρόμο του με άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ομάδα.

ΜΑΒΕΡΙΚ

Like
Share
Tweet