Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να γίνει η Αρένα…Τσιρειο

Την ερχομένη Κυριακή, έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αεκ στην Λάρνακα, σε ένα γήπεδο, όπου δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση. Η Αρένα, είναι μια δύσκολη έδρα για εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε και στην περσινή σεζόν και ότι κάναμε φέτος μέσα στο Τσιρειο. Πρέπει να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Εάν το επιτύχουμε αυτό, τότε θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πρέπει να πάμε στην Λάρνακα και να κάνουμε αυτό που κάνουμε και στην Λεμεσό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για νίκη που θα μας φέρει αγκαλιά με τον φετινό τίτλο.

Η ομαδα μας, έχει βρει πλέων τα πατήματα της και την αυτοπεποίθηση της, αλλά πρέπει να γίνουμε πολύ πιο αποτελεσματικοί στις τελικές μας φάσεις. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Μπορεί να είμαστε στο +4 από τους gay της Λεμεσού, αλλά αυτό το προβάδισμα, μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το σκηνικό και γι’ αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε από το να επαναληφθεί.

Δυστυχώς, θα έχουμε απέναντι μας, τους άθλιους, μισητούς μάντηδες, που βρίζουν τους νεκρούς μας, με τον πιο χυδαίο τρόπο και αυτό το γεγονός πρέπει να μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο.

Εάν καταφέρουμε και εφαρμόσουμε την ίδια συνταγή που έχουμε στο Τσιρειο και στο Αρένα, τότε όλα θα πάνε κατ’ευχη και θα επιστρέψουμε στην Λευκωσία νικηφόρα. Αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτή την Κυριακή και αισιοδοξούμε ότι θα  τον επιτύχουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Υ.Γ. Δεν ξεχάσαμε ότι αυτή την Τέταρτη έχουμε τον επαναληπτικό του κυπέλου, αλλά στο επίπεδο που είμαστε τα τελευταία χρονιά, δεν νομίζω να έχει κάποιο που θα χαρεί την κατάκτηση του κυπέλου εάν χάσουμε το πρωτάθλημα.

Like
Share
Tweet