Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να γίνει όπως τις 23/11/2011 (Βίντεο)

zenith_apoelΠριν ακριβώς 5 χρόνια, η ομάδα μας, η ΑΠΟΕΛάρα μας, πήρε την ηρωική, ιστορική πρόκριση στους 16 του Champions League, απέναντί στην Zenith, μέσα στην παγωμένη, Αγιά Πετρούπολη. Για όσους ήταν παρών, σαυτό το παιχνίδι, θα θυμούνται ότι ήταν μια παγωμένη νύχτα, που δεν νιώθαμε καθόλου το κορμί μας. Όσο όμως περνούσαν τα ποδοσφαιρικά λεπτά, όλο και ζεσταινόμασταν περισσότερο, που στο τέλος του αγώνα, θέλαμε, να βγάλουμε τα ρούχα μας, από την ασφυξία. Κόσμος και ποδοσφαιριστές γίναμε ένα, και το κρύο ούτε που το υπολογίζαμε. Η μεγαλύτερη ομάδα του, μικρού νησιού μας, είχε προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία, του κυπριακού ποδοσφαίρου, στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League!!! Κανένας, δεν μπορούσε να το πιστέψει, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να καταφέρει αυτό το μεγαλειώδες επίτευγμα. Αύριο λοιπόν στις 24/11/2016 …

Η ΑΠΟΕΛάρα μας, καλείτε να κάνει κάτι παρόμοιο. Καλείτε, να πάρει βαθμούς, μέσα στο παγωμένο Καζακστάν, απέναντι στην Αστανα, σε ένα γήπεδο θερμαινόμενο, που έχει πλαστικό χλοοτάπητα, και να πάρουμε πανηγυρικά την πρόκριση μας στους 32 του Europa League. Θα είναι ακόμη ένα ιστορικό γεγονός, για τα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρόμενα, που θα γραφτεί και αυτό με χρυσά γράμματα στην ένδοξη 90χρονη ιστορία του Σωματείου μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας, θα έχουν να αντιμετωπίσουν, πολύ αντίξοες καιρικές και ποδοσφαιρικές συνθήκες, αλλά έχουν την υποχρέωση να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, για να βγούμε νικητές από αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή, και ψυχραιμία, και να επιστρατεύσουν όλοι τους, την ποδοσφαιρική τους πείρα, για να πάρουν το αποτέλεσμα, που θα μας δώσει την πρόκριση.

Πρέπει να ξαναζήσουμε στιγμές, Αγίας Πετρούπολης και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να ξαναβγεί στους δρόμους και οι άλλοι να ξαναμπούν πίσω στα αρμάρια τους, γιατί κάνει κρύο!!!

Like
Share
Tweet