Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να ξεκινήσουμε τις νίκες

apoel_players1Ντέρμπι μπαίνουν, ντέρμπι, φεύγουν, ευρωπαϊκά έρχονται, και τελειώνουν, και η ομάδα, μας, πρέπει, πάντα να είναι έτοιμη, φρέσκα, για να τα αντιμετωπίσει. Δυστυχώς, δεν είναι εύκολο, να το επιτύχεις αυτό, όταν έχεις συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, και επίσης, όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, μας προδίδουν με την αποδώσει τους και τις ενεργείς τους. Πρέπει όλοι τους, να είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι, για να μπορούν να δώσουν ανάσες στους συν ποδοσφαιριστές τους, και να μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ακόμη …

Στο φετινό πρωτάθλημα, δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ντέρμπι, παρόλο που σε κάποια από αυτά μπορούσαμε, βλέπε αεκ και ανο, αλλά δυστυχώς, δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, και τώρα θα μπορούσαμε να απολαμβάναμε την μοναξιά της κορυφής. Κάναμε ανόητα και αδικαιολόγητα λάθη, και χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, που ελπίζουμε να μην τους χρειαστούμε στο τέλος όταν κάνουμε την σούμα.

Ο προπονητής μας, πρέπει, να δώσει επιτέλους, μια διαφορετική βαρύτητα στα ντέρμπι, για να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές μας, την ανάγκη, να παίξουν με περισσότερο πάθος, και δύναμη, για να κερδίσουμε τις μονομαχίες, και να νικήσουμε τον αντίπαλο μας, κατάρατος μέσα στο γήπεδο. Στα ντέρμπι μετράει, περισσότερο η δύναμη και η θέληση, για την νίκη, πάρα η τεχνική. Χεριάζετε, δύναμη και τσαμπουκά, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα μεγάλα παιχνίδια, γιατί αλλιώς θα μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, όπως έγινε και στο εκτός έδρας παιχνίδι μας, με την αελ.

Πρέπει επίσης ο προπονητής μας, να έχει και plan B στο παιχνίδι του, όταν οι αντίπαλοι προπονητές, του κάνουν κίνηση mat, και τον πιέζουν από πολύ ψηλά και δεν μας αφήνουν να ξεκινήσουμε από πίσω. Σ ’αυτό το τομέα ο προπονητής μας, δείχνει την απειρία του, που έχει σε μεγάλα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά σιγά σιγά, πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του, και αυτός όπως όλοι μας. Πρέπει να μπορεί να αλλάξει το σχήμα και την τακτική της ομάδας μας, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μας, για να νικήσει την τακτική του αντίπαλου προπονητή, και να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει μα ξεκινήσουν, να ανταποκρίνονται στα παιχνίδια ντέρμπι του πρωταθλήματος, προτού είναι αργά. Να τα αντιμετωπίζουν, σαν να είναι ευρωπαϊκοί αγώνες, και με την ιδιά κρισιμότητα, και με την ιδιά νοοτροπία. Για να μπορέσουν να παίζουν σε ευρωπαϊκούς ομίλους, πρέπει πρώτα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, γι’ αυτό πρέπει, από αύριο, να ξεκινήσουν να κερδίζουν τα ντέρμπι. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να δίνει βαρύτητα μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να φεύγει νικητής.

Δυστυχώς, ακόμη ένα ντέρμπι θα γίνει Δευτερά, λόγο των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα, για την ομάδα μας. Σ ‘αυτά τα ντέρμπι, ειδικά στη έδρα μας, παίζει μεγάλη σημασία, ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, για να πάρουμε την νίκη. Παρακαλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, να σταματήσουν, το τι έχουν να κάνουν την Δευτερά, η ώρα 19:00 και να έρθουν όλοι στο Γ.Σ.Π. για να δώσουν το παρών τους, και να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, και πρέπει να κερδηθεί, για να μείνουν στα ψηλά τις βαθμολογίας. Ο κόσμος, μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στα ντέρμπι, και γι’αυτό ότι κάνετε, σταματήστε το και ελάτε γήπεδο. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε την ομάδα μας να επιστρέψεις τις νίκες.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet