Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μας μισήσουν περισσότερο…

Denmark_we_comeΤο ότι μας μισούνε, λόγο ζήλεια, σε όλη το νησί μας, οι αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, αυτό είναι ευχάριστο, το ότι μας μισούνε και στο εξωτερικό και ειδικά στην Σκανδιναβία, αυτό είναι καταπληκτικό. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν τους κάθετε καθόλου στο στομάχι, και δεν μπορούνε να βρούνε τρόπους να μας σταματήσουν. Το μόνο που μπορούνε να κάνουνε είναι να ρίχνουν ‘χολή’ και να βγάζουνε αύθις, όταν ακούνε για τα επιτεύγματα της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ έχει γίνει ομάδα Ευρωπαϊκής εμβέλειας, εδώ και κάποια χρόνια, και κατά βάθος, όλες οι αντίπαλες ομάδες μας, θα ήθελαν να μας αποφύγουν στην κλήρωση. Δεν είμαστε πλέων …

Μια μικρή ομάδα, από ένα μικρό νησί της Μεσογείου. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ με τις τεράστιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές επιτυχίες, και με νοοτροπία νικητή. Κανένας δεν εύχεται να μας βρει μπροστά του, σε αγώνες κατάταξης για τους Ευρωπαϊκούς ομίλους. Είμαστε πλέων μια ομάδα, με Ευρωπαϊκή ιστορία, μία υπολογίσιμη δύναμη. Δεν υπήρξαμε ποτέ ομάδα πυροτέχνημα, και ούτε ομάδα χωρίς στόχους.

Σήμερα, 16/08/2016 και ώρα 21:45, όταν οι άλλοι πάνε για ύπνο, εμείς θα αγωνιστούμε για τον 4ο προκριματικό γύρο του Champions League,  στην Δανία, με την ομάδα της Κοπεγχάγης. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα μας, καλείτε, να βάλει τα δυνατά της, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που να μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην ‘κόλαση’ του Γ.Σ.Π. Οι ποδοσφαιριστές μας, καλούνται να είναι για 95 λεπτά, προσηλωμένοι στην τακτική μας, και να μην παρασυρθούν από το παιχνίδι των Δανών.

Αυτοί φοβούνται το παιχνίδι, περισσότερο, από εμάς, και εμείς πρέπει να τους βάλουμε πάρα πολλή πίεση, για να τους κυριεύσει το άγχος. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, στην άμυνα μας, και όσο περνάει ο χρόνος, όλο και θα αγχώνονται και όλο θα κανουν περισσότερα λάθη. Να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, και να κάνουμε όσο πιο λίγα λάθη γίνεται. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι τακτική και λαθών. Οποία ομάδα κάνει την καλύτερη τακτική και τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει.

Έχουμε γίνει ο χειρότερος εφιάλτης, των Σκανδιναβικών ομάδων. Σήμερα θα πρέπει να τους τρομάξουμε ακόμη περισσότερο. Οι Vikings, να γονατίσουν για ακόμη μια φορά, μπροστά στο μεγαλείο των Ελλήνων.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet