Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην ήταν παρένθεση

apoel-braketsΕκεί που νομίζαμε ότι η ομάδα μας είχε πάρει τα πάνω της και δεν θα ξανακατεβαίναμε από την κορυφή ήρθε πάλι μια κακή εμφάνιση, που ήταν πισωγύρισμα στις προσπάθειες που κάνουμε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ένα παιχνίδι ακριβός το ίδιο με αυτό πριν δυο εβδομάδες, με την ιδία ταχτική και πάθος από τον αντίπαλο μας και εμείς σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν είχαμε το απαιτούμενο τσαμπουκά να πάρουμε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς. Τα λάθη της τεχνικής ηγεσίας είναι…

Αρκετά και κάποιες φορές πολύ κτυπητά, που δεν καταλάβει το γιατί, ούτε ο απλός φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την ομόνοια, έγιναν ακριβός τα ίδια λάθη, αλλά τα χρεώσαμε στην αναγκαστική αλλαγή του Καρλάο. Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε το ίδιο έργο, δηλαδή,  η ομάδα μας να έχει μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο του γηπέδου, και αντί να το διορθώσουμε, πάλι παίξαμε με αντεπιθέσεις και ήταν μια ρώσικη ρουλέτα στο 2ο ημίχρονο. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα αφήσουμε ασχολίαστα, π.χ. την περίπτωση του Γκόμες, που την Τετάρτη στο κύπελλο έβγαζε μάτια από την απόδοση του και χθες, ούτε καν σαν αλλαγή δεν μπήκε την στιγμή που έχουμε ένα Ντε Βινσέντι , αγνώριστο στο γήπεδο και να μην γίνεται ούτε καν αλλαγή. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν παίζουμε μόνοι μας και κάποτε πρέπει να γνωρίζουμε και την τακτική του αντιπάλου μας, που διαφέρει σε κάθε παιχνίδι, για να του κάνουμε ‘ματ΄ στις κινήσεις του. Δεν μας βγαίνει πάντα όταν προσπαθούμε να παίξουμε με την δική μας τακτική και κάποτε πρέπει να διαμορφώνεται αναλόγως.

Ελπίζαμε ότι τα δυο παιχνίδια με την ανόρθωση, θα ήταν η αρχή του φορμαρίσματος της ομάδας μας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να μην ήταν μια παρένθεση. Το επόμενο μας παιχνίδι, στην έδρα μας, είναι με τον άλλο διεκδικητή του τίτλου, τον Απόλλωνα, και οπωσδήποτε πρέπει να τον κερδίσουμε για να ξαναπεράσουμε στην κορυφή. Δεν επιτρέπονται άλλα λάθη από κανένα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλοι πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θα υπάρχουν πολλές απουσίες στο επόμενο μας, κρίσιμο παιχνίδι, Τζιμπούρ, Αμορίν και Κακά λόγο καρτών, αλλά και των τραυματισμών Καρλάο(;), Εφραίμ(;), Μαντούκα και Αλωνεύτης(;). Δυστυχώς πρέπει να ζούμε με αυτά, γιατί ποτέ δεν θα έχουμε στην διάθεση μας όλους του ποδοσφαιριστές μας. Είναι σημαντικές αλλά όχι αναντικαταστατές οι απουσίες τους και πρέπει αυτή που θα πάρουν την θέση τους να δώσουν και την ψυχή τους για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, φτάνει να το πιστέψουμε και να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και να αποφύγουμε τα παιδιαρίστηκα λάθη.

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet