Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην μείνουν μόνο στο επαγγελματικό!!!

ApoelYoungstersΕδώ και αρκετά χρόνια όλοι λεμέ ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τα ταλαντούχα παιδιά των ακαδημιών μας για πολλούς και ευνόητους λόγους. Πρώτον είναι γιατί το αξίζουν, δεύτερο γιατί είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και τρίτο γιατί μ’αυτό τον τρόπο θα πέσει κατά πολύ το μπάτζετ του προϋπολογισμού μας, που τόσο πολύ προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να επιτύχουμε. Αυτή η ιδέα έχει πλέoν ωριμάσει. Oι άλλες ομάδες λόγο οικονομικού το έχουν εφαρμόσει και είχαν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Έφτασε λοιπόν ο καιρός να το εφαρμόσουμε και στην δική μας ομάδα. Όλοι περιμένουμε τις μεταγραφές ‘ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ’ για να ενθουσιαστούμε και ξεχνάμε τα δικά μας παιδιά, για χάρη των εντυπώσεων. Πριν από λίγες μέρες …

η διοίκηση μας εξέδωσε ανακοίνωση ότι έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στο μικρό Δημήτρη Χαραλάμπους και πολύ καλά έκανε, αλλά ελπίζουμε ότι αυτά τα συμβόλαια, να μην γίνονται γιατί μας υποχρεώνουν οι κανονισμοί αλλά γιατί πραγματικά όλοι αυτοί οι μικροί μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας. Σαν τον Χαραλάμπους υπάρχουν και άλλοι μικροί που περιμένουν την ευκαιρία να αποδείξουν το τι αξίζουν κάποιοι από αυτούς είναι ο Αρτυματάς, Σωτηρίου, Παπαφώτης, Ασσιώτης, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Πεχλιβάνης και πολλοί άλλοι. Όλοι αυτοί, συν και τα άλλα παιδιά που θα έρθουν από της ακαδημίες μας, αποτελούν το παρών και το μέλλον της ομάδας μας. Πότε περιμένουμε να τους αξιοποιήσουμε; Όταν ξεμείνουμε από ρευστό; Kαι δεν θα έχουμε λεφτά για μεγάλες μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο;  Πρέπει να ετοιμάσουμε το έδαφος γι’αυτούς του μικρούς προτού είναι αργά.

Πρέπει σιγά σιγά να μπουν στο πετσί της ομάδας μας, να τους εμπιστευτούμε, να πάρουν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, για να αποδείξουν και αυτοί το τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τους. Δεν θέλουμε άλλους ‘Κίσσιες’ στην ομάδα μας, δηλαδή να μην τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν για να αποδείξουν τις ικανότητες τους και να είναι μόνιμα στο καθηλωμένοι στο πάγκο. Να τους δοθεί η ευκαιρία και όταν θα αγωνίζονται  δίπλα στους παιχταράδες που έχουμε, θα μάθουν και αυτοί τα μυστικά της μπάλας, θα πάρουν τις εμπειρίες και θα ωριμάσουν ποδοσφαιρικά. Δεν είναι κακό να έχουμε ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας στην αρχική μας 11αδα, μάλλον το αντίθετο θα είναι. Θα είμαστε πολύ περήφανοι για το τι μπορούν οι Κύπροι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ από την κούνια ποδοσφαιριστές να προσφέρουν και να επιτύχουν.

Να μην μείνουν μόνο στα επαγγελματικά συμβόλαια και στα λεφτά που θα τους δίνουμε χωρίς αγωνιστική ανταπόκριση. Δώστε τους την ευκαιρία και είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχουν. Όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά τόσα χρόνια στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, δικαιούνται να έχουν ελπίδα στο όνειρο δηλαδή, να αγωνιστούν στην ομάδα της καρδιάς τους, την καλύτερη του νησιού και να είναι μέρος των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας μας. Δώστε τους την ευκαιρία, μόνο αυτό ζητάνε.

ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 Hitman

Είσαι παίχτης του στοιχήματος; Θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις; Θέλεις το πιο ψηλό Bonus της αγοράς μέχρι και €120; Κάνε εγγραφή τώρα στην Winmaster.com

Like
Share
Tweet