Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην παρασυρθούμε

apoelvsbarcaΤην Τρίτη 25/11/2014 η ομάδα μας θα δώσει ακόμη ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League ενάντια σε μία από της μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες του κόσμου. Για εμάς, τους φίλαθλους, είναι μεγάλη  χαρά μας που θα δούμε από πολύ κοντά τους μεγάλους παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου. Η τεχνική μας ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρέπει να παρασυρθούν από τον κόσμος και τον ενθουσιασμό τους και στο τέλος η Μπάρσα να μας παρασύρει. Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, όλοι, και να σταθούμε σοβαρά στο ύψος μας,  να αναγνωρίζουμε ότι απέναντι μας έχουμε ένα μεγαθήριο που δεν πρέπει να αφήσουμε λεπτό μόνο του γιατί θα μας κατασπαράξει. Δεν λέμε …

Ότι πρέπει να φοβηθούμε τον αντίπαλο άλλα να μην ξεχνούμε την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που έχουν οι δυο ομάδες μεταξύ τους. Επίσης να μην μας παρασέρνει το στενό σκορ του πρώτου αγώνα στο Κάμπ Νου και να περιμένουμε, ειδικά εμείς οι φίλαθλοι, ότι μπορούμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτές οι μεγάλες ομάδες δεν καταλάβουν από εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Είναι καλά να ονειρευόμαστε, αλλά μέχρι εκεί. Το ότι η ομάδα μας, έχει γίνει, σχεδόν μόνιμος κάτοικος των ευρωπαϊκών ομίλων, είναι τεράστια ευτυχία και από μόνο του, μας γεμίζει περηφάνια. Σιγά σιγά θα μεγαλώσουμε και εμείς και θα έρθουν οι μεγάλες επιτυχίες. Η μεγάλη μας έννοια τώρα, και πάντα, είναι να γίνουμε μόνιμοι κατακτητές του πρωταθλήματος που θα μας δίνει κάθε χρόνο τις πολλές πιθανότητες να αγωνιζόμαστε στους ομίλους του Champions League. Είμαστε μια ομάδα με πάρα πολύ μέλλον και επιτυχίες και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Μετά το παιχνίδι μας με την Μπαρσελόνα, ακλουθούν τα παιχνίδια με την Ομόνοια, Ανόρθωση, Αγιαξ και Αεκ.  Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για ξεκούραση ή χαλάρωση εάν θέλουμε να μείνουμε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και να μην έχουμε τα περσινά παρατράγουδα. Να μην ξεχνάμε όλοι, ότι στο παιχνίδι με την Μπαρσελόνα, οι ποδοσφαιριστές μας θα καταπιούν πάρα πολλά χιλιόμετρα, για να μπορέσουν να κρατήσουν μακριά τους Μέσσι, Νειμάρ, Πικέ και τους άλλους αστέρες της Μπαρσελόνας. Αυτό έγινε και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι και έκαναν αρκετές εβδομάδες οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν πίσω τις δυνάμεις του. Γιαυτό να μην παρασυρθούμε για να μην μας παρασύρουν.

Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με την Μπαρσα, αλλά και η μετέπειτα συνεχεία των ποδοσφαιριστών μας στους αγώνες πρωταθλήματος. Έχουμε και το γνωστό πρόβλημα της δυστοκίας του γκολ, ενώ έπρεπε να τελειώνουμε τα παιχνίδια πολύ πιο εύκολα στο πρωτάθλημα και να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Δυστυχώς είχαμε τους επιθετικούς, βλέπε Σαντίν και Ατόρνο, που έκαναν και την προετοιμασία και τους διώξαμε. Τώρα πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια να κρατηθούμε ψηλά και πάντα πρώτη.

ΑΠΟΕΛ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet