Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην το κάνουμε για τα φιστούτσια

orange_arenaΑπό την περασμένη Δευτέρα, που ο πρόεδρος μας κ. Προδρόμος Πετρίδης, ανάφερε ότι η ομάδα μας ψάχνει τρόπους για να αποκτήσουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο. Ενα πιο πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στο ήδη χαρούμενο πρόσωπο μας. Μόνο με την ιδέα ότι το Orange Arena, ή όπως αλλιώς θα λέγεται, είναι στα πλάνα της διοίκηση μας, αυτό μας χαροποια ακόμα περισσότερο. Είμαστε όμως οικονομικά έτοιμοι …

Για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα;  Είμαστε έτοιμοι, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να δείξουμε έμπρακτα πόσο πολύ το θέλουμε αυτό το γήπεδο, γιατί θα χρειαστεί πολλές οικονομικές θυσίες για να το επιτύχουμε. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και στις καλές και στις κακές της ομάδας μας και όλες οι θέσεις που μας ανήκουν θα πρέπει να έχουν κάτοχους διαρκείας και όχι όπως έγινε προχθές, στο παιχνίδι μας με την Δόξα, που πήγαμε μόνο 5-6 χιλιάδες. Αυτή η νοοτροπία, εάν θέλουμε γήπεδο, πρέπει να σταματήσει. Πρέπει και εμείς να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε το γήπεδο και ότι θα είμαστε παρών ανεξαρτήτος αντιπάλου στο γήπεδο να στηρίζουμε την ομάδα μας και όχι να διαλέγουμε αντίπαλο.

Αρχίζοντας την κατασκευή του γηπέδου μας, που θα είναι περίπου χωρητικότητας 15,000 φίλαθλων, στεγασμένο, με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, θα στοιχίσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο πόσο για τα κυπριακά δεδομένα και θα υπάρχουν χρονιές που μπορεί να κόβονται λεφτά από τον προϋπολογισμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, για να μπούν στο προϋπολογισμό του γηπέδου, για να μπορέσει να λειτουργήσει. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι, η ποιότητα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, θα πέσει και μπορεί να μην έχουμε τις ανάλογες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Τα παραδείγματα είναι αρκετά στην Ευρώπη με ομάδες, που έκαναν πολύ ωραία γήπεδα, αλλά για κάποια χρόνια ήταν μακριά από ποδοσφαιρικές επιτυχίες.

Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα και όνειρο μας; Δεν θα κάνουμε γήπεδο απλα για να αγοράζουμε πιο φθηνά το φιστούτσια, τα φραπέ, τα τσιπς, τις μπυρες κ.α γιατί ούτε στο δικό μας γήπεδο δεν θα επιτρέπεται να παίρνουμε πράγματα από το σπίτι μας; Το γήπεδο θα πρέπει να γίνει για τους σωστούς λογούς και θα πρέπει να έχει σταθερά εισοδήματα για να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί και στις πιο δύσκολες περιόδους. Ο χώρος εκτός του γηπέδου θα πρέπει να σχεδιαστεί και να μελετηθεί πολύ προσεκτικά έτσι ώστε, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικούς πόρους και να αντλούμε εισοδήματα.

Εμείς είμαστε υπερ της δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου, φτάνει να είναι καλύτερο από το Γ.Σ.Π., να έχει καλή πρόσβαση και αποχωρηση για της χιλιάδες των φιλάθλων μας και να μπορεί να είναι σε λογική απόσταση και όχι να είναι ταλαιπωρία για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που έρχονται από όλα τα μέρη του νησιού να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και θα βοηθήσουν οικονομικά, για να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα.

ORANGE ARENA RELOADED

Hitman

Like
Share
Tweet