Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην τους υποτιμήσουμε!!!

real-apoel-2012Η ομάδα μας, απόψε δίνει το πρώτο της φετινό παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League, στο Santiago Bernabeu στην Μαδρίτη, απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου και βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα το επισκεφτεί, αυτό το ναό του ποδοσφαίρου. Έχουμε ξανά αγωνιστεί εκεί την χρυσή χρονιά του 2011-12, όταν πήγαμε στους 8 του Champions League.

Μπορεί η Ρεάλ, αυτή την χρονική στιγμή να  μην είναι στα καλυτέρα της, και ένας από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές, ο Μπεντζεμα  να μην βρίσκετε στην αποστολή και ο Ρονάλντο να μην βρήκε τα πατήματα του,   εμείς όμως, δεν πρέπει για κανένα λόγο να τους υποτιμήσουμε, και να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι του!!!

Μπορεί η Ρεάλ να είναι η βασίλισσα της Ευρώπης, αλλά εμείς είμαστε ο Αυτοκράτορας του Ελληνισμού, ανά το Παγκόσμιο. Εμείς είμαστε η ποδοσφαιρική ομάδα, που ο απανταχού Ελληνισμός, περιμένει, να τους κάνουμε ακόμη μια φορά υπερήφανους. Δεν επιτρέπετε να τους απογοητεύσουμε και να τους πικράνουμε.

Δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους, δεν θα τους αφήσουμε να μας παρασύρουν και ούτε θα τους υποτιμήσουμε. Θα παίξουμε στο μικρό τους γήπεδο, το Santiago Bernabeu, χωρητικότητας 80,000 φιλάθλων, καμία σχέση με αυτό των Πλατρων, και θα τους επιβάλουμε τον ξέφρενο ρυθμό μας.

Εάν μια ομάδα μπορεί να κάνει την ζημιά, αυτή είναι η ομάδα των θαυμάτων, ο ΑΠΟΕΛ. Εάν κάποιοι φίλαθλοι δικαιούνται να ονειρεύονται, αυτοί είναι οι ΑΠΟΕΛιστες. Οι άλλοι να σκουλιστίται γιατί το παιχνίδι θα είναι ακατάλληλο για μωρά που κλαίνε.

ΑΠΟΕΛαρα μας, τρέλανες και τους υπολοίπους, γιατί εμείς ήδη, είμαστε τρελοί από καιρό.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet